Operations Supervisor
TNT Corporate
Hoofddorp, Netherlands
2 dagen geleden

Description

Inhoud van de functie

In de functie van Operations Supervisor ben je hiërarchisch leidinggevende van een vast team warehouse employees. Je team bestaat uit 15 tot 20 warehouse employees en tijdens de diensten geef je leiding aan verschillende teams.

Je bewaakt en coördineert de voortgang van het proces op de werkvloer, zorgt ervoor dat binnenkomende vrachtwagens ttijdig worden gelost en dat de sortering en verwerking van binnenkomende goederen soepel verloopt.

Je doet een dagelijkse briefing met je medewerkers middels het team activity board, signaleert verbeterkansen en bent in staat 5S te implementeren met je team.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de optimale bewaking van de kosten en de productiviteit en stuur je actief op het voorkomen van schades.

Ook ben je in staat om mee te werken in projecten en voer je zelfstandig de beoordelingscyclus en verzuimgesprekken uit.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een natuurlijke leider. Je bent iemand die het overzicht kan bewaren, het gedrag van anderen gemakkelijk doorgrondt, feedback durft te geven en zelf het goede voorbeeld geeft.

Een people manager die mensen op een coachende manier kan aansturen en kan aanzetten tot actief meedenken in ons proces en werkwijzen.

Je communicatiestijl is open en vragend. Je draagt bij aan het specificeren, implementeren en borgen van procedures en richtlijnen.

Dit alles draagt er toe bij dat de afdeling Hub Warehouse als optimale schakel fungeert binnen de Service Chain van TNT Express.

Jouw profiel :

 • MBO werk- en denkniveau (Transport Logistiek)
 • Kennis op het gebied van vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR, IMDG)
 • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Leidinggevende ervaring
 • Bereidheid in onregelmatige diensten te werken (vroeg / laat / nacht en af en toe op zaterdag).
 • Je hebt, bent en kunt :

 • Goede communicatieve-, contactuele- en sociale vaardigheden
 • Leidinggevende capaciteiten en coachende vaardigheden
 • Resultaatgericht, kostenbewust en een hands-on mentaliteit
 • Flexibel, discreet, teamplayer, stressbestendig
 • What we offer

  Wij bieden jou een zelfstandige baan in een dynamische omgeving waar volop mogelijkheden zijn jezelf verder te ontwikkelen met prima arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier