Online Marketing Stage
Oostendorp Muziek
Wezep, NL
4 dagen geleden

Vacatures

Online Marketing Stage nabi j Zwolle

Meewerkstage Commerciële Economie of Communicatie Wezep

Ben jij in 2021 op zoek naar een marketing stage en lijkt het je leuk om veel te leren binnen ons groeiende team met muziekliefhebbers?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die onze website en social media naar een volgend niveau brengt. Lees hier alles over een online marketing stage bij Oostendorp Muziek Wezep!

Over Oostendorp Muziek

Bij Oostendorp Muziek willen we mensen het plezier van muziek maken laten beleven. Dit doen we door de verkoop van toetsinstrumenten vanuit onze showroom in Wezep (nabij Zwolle) en via oostendorp-muziek.

nl. Op dit moment hebben we een team van + / - 45 mensen. Er is binnen het bedrijf veel kennis op het gebied van marketing en goede begeleiding.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gemotiveerde student, die onze website en social media met goede content naar het volgende niveau brengt. Je bedenkt en maakt verschillende soorten content, die aansluiten bij waar (potentiële) klanten op zoeken.

Daarnaast voer je een onderzoek uit over een marketing-gerelateerd thema.

Jouw doel is om onze (potentiële) klanten op een creatieve manier zoveel mogelijk te helpen in de customer journey. Hiermee bereik je betere zoekmachine posities, meer bezoekers en betere conversie op onze website.

In andere woorden : we zoeken een persoon die het leuk vindt om in teamverband te gaan voor resultaat. Iemand die het grotere plaatje ziet en daarnaast werkt aan de belangrijkste details.

Jij bent vooral iemand die van online marketing houdt en gretig is om te leren en te groeien binnen ons bedrijf. Je krijgt goede begeleiding vanuit het bedrijf en de tijd om te werken aan je schoolopdrachten.

Daarnaast ontvang je een prima stagevergoeding.

De stage in het kort :

Jouw verantwoordelijkheden

 • Content marketing planning en uitvoering
 • Keyword- en trendonderzoek, zodat je werkt aan de juiste content
 • Bedenken en uitvoeren van PR-acties met als doel links van andere websites
 • Social media monitoring
 • Uitvoeren van een onderzoek over een marketing-gerelateerd onderwerp
 • Wat heb je nodig?

 • Veel positieve energie
 • Liefde voor Online Marketing
 • Enorm leergierig (dit is essentieel)
 • Een ijzeren wil om de beste te worden in jouw vakgebied
 • Content marketing Skills (goede beheersing van Nederlandse taal)
 • Een hoop creativiteit
 • Je bent september 2021 (of eerder) toe aan stage en volgt de opleiding HBO Commerciële economie, Communicatie of soortgelijke opleiding.
 • Ben jij de student marketing die wij zoeken?

  Heb jij interesse in deze stage en sluit jouw ervaring aan bij wat wij zoeken? Dan komen wij graag in contact met jou! Dit kan door te mailen naar marketing oostendorp-muziek.nl.

  Ervaring van de vorige stagiair marketing :

  Mijn naam is Jonathan en ik heb in 2020 stage gelopen bij Oostendorp Muziek. Tijdens deze stage ben ik veel bezig geweest met de SEO van de website, zoals content maken aan de hand van keywords en goede call-to-actions plaatsen.

  Verder heb ik een onderzoek gedaan, geholpen bij acties, landingspagina’s gemaakt en nog veel meer. Na mijn stage met succes te hebben afgerond werk ik twee dagen per week met veel plezier op de marketingafdeling van Oostendorp Muziek.

  Verder kennismaken met onze organisatie? Lees dan hier meer over de geschiedenis, de showroom, het team, onze merken en de huidige ontwikkelingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier