TIG Lasser
Metaalkanjers
Velsen-Noord, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io
 • Onderdelen en (hulp)constructies samenstellen en monteren met behulp van diverse lastechnieken
 • Zelfstandig voorbereidingen treffen en de bewerkingsvolgorde bepalen (slijpen / bankwerken)
 • Aan de hand van tekeningen las-, bank- en constructiewerkzaamheden uitvoeren
 • Het invullen van je eigen las-traceability en / of documentatie
 • Tussentijdse en / of eindcontroles uitvoeren waarbij je let op maatvoering en kwaliteit van lassen en onderdelen
 • Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst op fulltime basis met de intentie tot een langdurige samenwerking na gebleken geschiktheid.

  Salaris is conform de cao voor Metaalbewerkingsbedrijven en is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij een leuke werkomgeving met een enthousiast en gedreven team van collega’s.

  Binnen Megacon vinden we het belangrijk om continu te blijven ontwikkelen, daarom bieden wij ook voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkhedenWij zijn op zoek naar een echte vakman die flexibel en ruimdenkend is en daarnaast fulltime beschikbaar.

  Je bent in het bezit van verschillende lasdiploma’s en beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en kunt zelfstandig werken.

  Daarnaast ben je kwaliteitsbewust en nauwkeurig.Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het bouwen, leveren en onderhouden van grote tot zeer grote industriële installaties.

  Nieuwe, sterke schakels die perfect inpasbaar zijn in de productieketen.

  Bij maatwerk gaat ons bloed sneller stromen. Het doet een beroep op onze flexibiliteit, creativiteit en ons vakmanschap. Ter uitbreiding van hun team zijn wij op zoek naar een TIG lasser.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier