Afstudeeronderzoek Optimalisatie & Digitalisering Interne Logistiek, Maastricht-Airport
Engie
Netherlands, Limburg, Maastricht Airport
18 uur geleden

Ben je een gemotiveerde HBO student en op zoek naar een interessante afstudeeropdracht? Stuur ons dan snel jouw sollicitatie! Wanneer deze opdracht niet helemaal aansluit bij vereisten vanuit jouw opleiding is, in overleg, lichte aanpassing van de opdracht mogelijk! Dit ga je doen tijdens jouw afstudeeronderzoek Tijdens jouw afstudeeronderzoek ga je onderzoek doen binnen de afdeling Logistiek op onze locatie in Maastricht-Airport.

Deze afdeling houdt zich bezig met diverse logistieke handelingen voor de medewerkers die op deze locatie op kantoor en de werkplaats werken, maar ook voor de monteurs in de buitendienst.

Binnen de afdeling lopen diverse processen en procedures maar niet alles is op de juiste manier gedocumenteerd en gedigitaliseerd.

EQUANS wil daarom een onderzoek laten uitvoeren naar de diverse processen, procedures en activiteiten binnen de logistieke afdeling.

Daarnaast is het de bedoeling dat op basis van dit onderzoek een adviesrapport formuleert waarin je verbeteringen en een plan van aanpak aandraagt om de processen, procedures en activiteiten te verbeteren en te digitaliseren.

De werkzaamheden die je tijdens de stage gaat uitvoeren bestaan uit :

 • Onderzoek naar de bestaande procedures binnen de afdeling Logistiek. Hierbij analyseer je de procedures, legt deze correct vast, doet verbetervoorstellen en optimaliseert deze.
 • Je gaat het gesprek aan met diverse stakeholders van de afdeling, verwerkt de feedback van deze stakeholders en neemt deze mee in jouw verbetervoorstellen.
 • Je formuleert verbeteringen in de vorm van een adviesrapport en geeft aanbevelingen aan de afdeling hoe deze te implementeren.
 • Dit breng je mee

 • Je bent bezig met een HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Technische Bedrijfskunde, Facility Management of Logistiek.
 • Maar ook andere opleidingen zoals bedrijfseconomie zijn mogelijk.

 • Je bent op zoek naar een uitdagende afstudeerstage.
 • Je hebt affiniteit met digitalisering en het inrichten van databases.
 • Je bent initiatiefrijk, herkent problemen en denkt in oplossingen.
 • Je bent proactief en wilt graag leren.
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2022 voor een periode van ongeveer 20 weken.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en communiceert gemakkelijk.
 • Wat bieden wij je Een uitdagende afstudeeropdracht op onze kantoorlocatie in Maastricht-Airport. Tijdens jouw afstudeerstage krijg je persoonlijke begeleiding, heb je vrijheid en autonomie in je werk en ga je aan de slag met afwisselende werkzaamheden.

  Daarnaast kom je terecht in een afdeling waar jouw mening en afstudeeronderzoek tellen, de afdeling gaat namelijk met jouw aanbevelingen aan de slag.

  Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we jou een stagecontract voor de periode die je stage gaat lopen, hierbij hoort ook een vaste stagevergoeding.

  Daarnaast krijg je ook een laptop van de zaak zodat je de werkzaamheden overal goed kunt uitvoeren. Tevens kun je in overleg met je begeleider een aantal uur vanuit thuis werken.

  Wij zijn EQUANS Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties.

  Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Zo kun je solliciteren Spreekt deze uitdagende stageplek je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren of solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.schmeitz equans.com of telefonisch op 06 - 833 013 25. Additional Information

 • Posting Date : May 4, 2022
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier