Werkvoorbereider Elektrotechniek - Noord Nederland
BAM Bouw en Techniek Noord
Groningen, Nederland
3 dagen geleden

Ben je een organisatorisch talent, sterk in het behouden van overzicht en kun je goed schakelen tussen een diversiteit aan werkzaamheden?

Lijkt het je uitdagend om aan projecten zoals Gemeentehuis Midden Groningen en UMCG Hotfloor te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider elektrotechniek werk je aan projecten in verschillende markten binnen de utiliteitsbouw. Niet alleen vanaf ons kantoor in Groningen, maar ook fysiek op onze projecten! Op deze manier sta je dicht op de uitvoering en krijg je de dynamiek van het project mee.

Binnen ons vaste team ben je als belangrijke schakel en werk je aan uitdagende utilteitsbouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van het werk en zorgt voor een soepel verloop van ieder project.

Een onmisbare rol op onze afdeling!

Een typische dag uit het leven van de Werkvoorbereider ziet er als volgt uit :

Je dag begint met een overleg met je projectleider. Aan de hand van projectgegevens discussiëren jullie over de beste aanpak van het betreffende project.

Als iedereen op de hoogte is van waar hij / zij aan toe is, ga jij aan de slag met de (detail)engineering, technische berekeningen, ondersteuning bij het uitwerken van de tekeningen, verzorgen van materiaalstaten en het voorbereiden van revisiegegevens.

Uiteraard zorg je ervoor dat de materialen op tijd besteld zijn. Dagelijks let jij er ook op of de geldende (veiligheids)voorschriften en KAM-procedures worden nageleefd.

Om als team succesvol te zijn, is de rol van werkvoorbereider cruciaal. Ben jij sterk in je rol en wil je je verder blijven ontwikkelen in het plannen en organiseren van het werk of in het verbeteren van processen, dan kan dat bij ons.

Ook biedt de functie een mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld projectorganisator of projectleider. Heb jij andere ideeën over jouw toekomst binnen BAM?

Deel je ambities. We gaan het gesprek graag met je aan.

Wie zoeken wij?

Het projectteam komt regelmatig naar jou met vragen, dus soms moet je snel schakelen om de continuïteit te waarborgen. Je communiceert tijdig je werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar het projectteam, de verschillende leveranciers én naar de klant.

Wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan verbetertrajecten en het continu verbeteren van de eigen processen.

Verder heb je een afgeronde opleiding op MBO / HBO niveau richting Elektrotechniek of aanverwante studie zoals MIT of HIT en hebt minimaal 2 jaar werkervaring op dit vlak.

Breng jij meerdere jaren ervaring mee? Geen punt. We vinden het belangrijk dat iemand gestructureerd te werk gaat en zich open opstelt ten opzichte van het team en andere collega’s.

Een toegewijde manier van werken en het nakomen van gemaakte afspraken vinden wij onmisbaar.

Wat bieden wij?

 • Werken bij BAM Bouw en Techniek Noord, is werken bij een trots bedrijf. Op je werk en daarbuiten zie je altijd waar we met veel collega's hard aan werken;
 • onze bijzondere, complexe maar bovenal integrale utiliteitsbouw projecten. Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ontvang je een uitstekend basissalaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. :

 • Je komt te werken in een hecht team waarin de lijntjes kort zijn en waar je veel vrijheid krijgt;
 • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar;
 • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen binnen onze BAM Learning;
 • Een arbeidsvoorwaarlijke lease auto kan onderdeel uitmaken van de aanbieding;
 • Een diversiteit aan leuke werken in de regio;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO TI.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier