Senior Assistant Tax Returns
Mazars Nederland
Breda
3 dagen geleden

Toe aan een volgende stap binnen de fiscale aangiftepraktijk? Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de aangiftepraktijk op kantoor Breda interessant voor jou!

In deze functie (32-40 uur) ben je werkzaam in de fiscale aangiftepraktijk van onze vestiging Breda. Samen met de collega’s van onze vestigingen in Eindhoven en Nijmegen geef je invulling aan een praktijk waarvan het belang door maatschappelijke ontwikkelingen steeds groter wordt.

Je verricht zelfstandig werkzaamheden op het gebied van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Je werkt nauw samen met jouw collega’s binnen de fiscale adviespraktijk.

De klanten bevinden zich voornamelijk maar niet alleen in het MKB-segment, waardoor werkzaamheden divers zijn en je snel verantwoordelijkheid krijgt

Je werkt multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en mogelijkheden herkent voor de fiscale adviespraktijk. Ondersteunen bij adviesopdrachten, het beoordelen van voorbereide aangiften en het verzorgen van de complexere aangiften behoren tot jouw takenpakket.

Daarnaast houd je je bezig met het beoordelen van aanslagen, het opstellen van bezwaarschriften en verzorgen van fiscale correspondentie.

Naast de vakinhoudelijke werkzaamheden, stimuleren we je ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en de werkzaamheden met betrekking tot adviesopdrachten en commerciële activiteiten.

Wat bieden wij?

Een carrière die je zelf uitdagend kunt maken, met aandacht voor coaching en persoonlijke ontwikkeling in een enthousiast team.

Binnen je functie krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen weg te bepalen. Je ontdekt snel waar jouw talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen.

Dat maakt werken bij Mazars inspirerend en uitdagend. Naast een goed salaris bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk hierbij aan een premievrij pensioen, een goede studieregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Dit omvat zowel het volgen van vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheidstrainingen.

Functie-eisen

 • Afgeronde Bachelor Fiscaal Recht en Economie of vergelijkbaar
 • Ongeveer 5 jaar werkervaring binnen de fiscale (aangifte)praktijk
 • Bezig met of een afgeronde RB-opleiding is een pré
 • Een kritische en probleem analyserende houding
 • Ondernemend en initiatiefrijk.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier