P&O-adviseur 0,6 - 0,8 fte
Radboud Universiteit
Nijmegen, Netherlands
10 dagen geleden

Werkzaamheden

Als P&O-adviseur bent u het aanspreekpunt en tevens gesprekspartner en adviseur voor leidinggevenden, wetenschappelijk- en ondersteunend personeel.

U ondersteunt en adviseert bij de uitvoering en implementatie van het P&O beleid en de diverse organisatieontwikkelingen.

U heeft een breed en gevarieerd takenpakket. Enerzijds speelt er de HR-agenda met thema’s zoals talentontwikkeling, diversiteit en internationalisering en losstaande thema’s als duurzame inzetbaarheid en organisatie-

en strategische veranderingen. Anderzijds spelen er individuele casuïstiek en vraagstukken rondom arbeidsjuridische kwesties, ziekteverzuim (WVP) en arbeidsvoorwaarden.

U bent op de hoogte van hetgeen zich op uw werkterrein binnen en buiten de faculteit afspeelt, onder andere door te participeren in projecten met collega’s van andere faculteiten en diensten.

Werkomgeving

Bij de Faculteit der Managementwetenschappen verbinden medewerkers wetenschappelijk onderwijs en onderzoek in uitdagende programma's op het gebied van bestuurskunde, bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, milieu, planologie en politicologie.

In totaal heeft de faculteit ongeveer 240 fte aan medewerkers in dienst (excl. declaranten en overige), van wie 75% academici zijn.

Zowel bachelor- als masterdiploma's worden aangeboden in de zeven studierichtingen. Het educatieve programma is gebaseerd op een systeem van kleinschalig onderwijs en biedt een stimulerende leeromgeving met de nadruk op de ontwikkeling van academische vaardigheden.

De faculteit der Managementwetenschappen heeft ongeveer 4500 studenten.

De afdeling Personeel en Organisatie (P&O) maakt onderdeel uit van de Faculteit der Managementwetenschappen. P&O heeft een adviserende en ondersteunende rol met betrekking tot het P&O beleid van de faculteit.

Tevens verzorgt de afdeling de personeelsadministratie van de faculteit. Momenteel bestaat de afdeling uit één P&O-adviseur en twee personeelsfunctionarissen.

Daarnaast wordt er samengewerkt met de centrale Dienst Personeel & Organisatie (DPO).

Wij verwachten

 • een universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, Bestuurskunde en / of HR;
 • minimaal 3 jaar ervaring binnen het werkveld P&O, bij voorkeur in een onderwijs- of onderzoeksinstelling;
 • u beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • u bent een teamplayer, communicatief sterk en zoekt actief de samenwerking met collega’s op;
 • u hebt een professionele werkhouding, bent, analytisch, flexibel en dienstverlenend; organisatiesensitief, overtuigingskracht;
 • u bent een adviserende, daadkrachtige en strategische meedenker;
 • kennis van cijfermatig- en financiële vraagstukken is een vereiste.
 • Wij bieden

 • aanstelling : 0,6 - 0,8 fte;
 • maximum salaris per maand € 4.274,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 10);
 • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
 • contractduur : 1 jaar met uitzicht op verlenging;
 • UFO-functieprofiel : P&O-adviseur, niveau 2.
 • Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

  Overige informatie

  Beoogde datum indiensttreding is 1 april 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier