Landschapsarchitect
GrijsGroen
amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Wil je als landschapsarchitect ook elke dag werken in het hartje van Rotterdam, waarbij je elke dag weer geniet van de Maas en de allomberoemde Euromast?

In het gloednieuwe kantoor aan de Maas werk je samen met multidisciplinaire teams om samen tot de beste visie, het beste ontwerp en het beste gebouwde resultaat te komen.

Waarom? Door de geïntegreerde aanpak en open dialoog ben je samen in staat om een mooiere en duurzamere leefomgeving te ontwerpen en realiseren.

Ben jij de ervaren en ondernemende landschapsarchitect die we zoeken?

Wat bieden wij jou?

We bieden de kans door te groeien binnen het bureau; in je specialisme én in een multidisciplinaire ontwerpomgeving.

Recent is ons kantoor grondig gerenoveerd en uitgebreid en het is een fantastische werkplek geworden, ook niet onbelangrijk!

Jouw profiel

Medior landschapsarchitect

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in Nederland en beschikt aantoonbaar over excellente ontwerpkwaliteiten, bent een inspirerend projecteamlid voor je collega’s, beschikt over flair als vertegenwoordiger van het bureau bij opdrachtgevers en voelt je thuis in de veelal multidisciplinaire projecten van wUrck en de diversiteit van ons portfolio.

Bovendien spreek je vloeiend Nederlands.

Senior landschaparchitect

Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in Nederland en beschikt aantoonbaar over excellente ontwerpkwaliteiten. Je hebt zelf al aantoonbaar projecten geleid en hebt de ambitie die ervaring verder uit te breiden.

Verder ben je een inspirerend projecteamlid voor je collega’s, beschik je over flair als vertegenwoordiger van het bureau bij opdrachtgevers en voel je je thuis in de veelal multidisciplinaire projecten en de diversiteit van het portfolio van het bureau.

Bovendien heb je de ambitie om actief mee te helpen in de verdere ontwikkeling van het bureau, zowel vanuit de passie voor het vak als vanuit je ondernemingszin.

Het bedrijf

Dit bureau integreert architectuur, stedenbouw en landschap in ruimtelijke ontwerpopgaven. De verschillende achtergronden van de partners staan garant voor een multidisciplinair perspectief op iedere opgave.

Vanuit de nieuwe studio wordt met een compact en slagvaardig team gewerkt aan een brede verscheidenheid van opdrachten, variërend van kleinschalige objecten tot strategische visies, voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers, in binnen- en buitenland.

Dit bureau regisseert, maar durft ook te delen : het bureau fungeert binnen een netwerk van aanvullende en ondersteunende specialisten dat het mogelijk maakt voor iedere opgave een daarop toegesneden team te formeren.

Dit bureau is tegelijk kritisch en pragmatisch. Geïnspireerd door de veranderende verhouding tussen burger, overheid en markt werken wij vanuit de overtuiging dat een geïntegreerde aanpak in open dialoog met alle betrokkenen leidt tot de beste visie, het beste ontwerp en het beste gebouwde resultaat.

Schaal is een relatief begrip, het creëren van perspectief vormt de leidraad in de projecten en activiteiten van dit bureau.

Een betere leefomgeving mooier en duurzamer -, daar doen ze het uiteindelijk voor...

Recente projecten zijn bijvoorbeeld de HOV-flyover in Amsterdam, Keizels en de Schelp en het Nesselandse Noorderstrand in Rotterdam.

Hoe solliciteer je?

Solliciteer direct door hieronder het formulier in te vullen. Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting, dan kan je contact opnemen met Alexander Blom van GrijsGroen via 06 40686167 / 030 2644344 of alexander grijsgroen.nl

GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar die altijd beoogt om mensen meer werkgeluk te bezorgen door een baan te vinden die jou gelukkiger maakt.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier