Stage Media & Design
Yonego
Breda, Belgium
74 dagen geleden

Je geeft ondersteuning aan diverse online marketing campagnes. Het bedenken van vette uitingen van online advertentiecampagnes speelt hierin een grote rol.

Typisch jouw werkdag

Het is vrijdagochtend, wat is de week weer snel voorbij gegaan! Je start je computer op, haalt ondertussen een kopje koffie met wat lekkers en praat even met je collega’s bij.

Nadat je computer is opgestart open je je email en kijkt of er geen urgente zaken zijn. Half 10 : tijd om alle marketeers bij elkaar te roepen voor de daily stand up .

Je vraagt aan je collega’s wat er op de planning staat en of er zaken zijn waar ze tegenaan lopen. Je meldt nog even het leuke nieuwtje dat je een vette campagne (beta) gemaakt hebt met je stagebegeleider.

Verder deze ochtend ga je samen zitten met Sam om jouw weg te leren in verschillende Creatie tools. Je vindt het ontzettend interessant om te zien wat voor verschillende tools er zijn en hoe ze werken.

Voor je het weet is het tijd voor de lunch. Je snelt je naar beneden - je krijgt nou eenmaal honger van al die inspanningen! Na een overheerlijke tosti -

met kaas en kipfilet, jouw geheime recept besluit je je collega uit te dagen voor een potje ping pong. Je houdt echter wel nauwlettend de tijd in de gaten, deze middag staat er namelijk een Design training op het programma!

Verder zijn jouw dagelijkse bezigheden o.a designen en animeren en het sparren met klanten en accountteams over creatieve strategieën.

Tijd om het kantoor te verlaten. Een collega vraagt je of je zin hebt om mee een biertje te drinken op het terras om de dag goed af te sluiten.

Daar zeg jij natuurlijk geen nee tegen!

Jouw carrièrekansen

 • De kans om jouw creatieve geest te verbreden bij een snel groeiend internet marketing bureau;
 • De mogelijkheid om te proeven van het reilen en zeilen bij een bedrijf met internationale aspiraties;
 • Een informele omgeving, waarbij je continu uitgedaagd wordt om het maximale uit jezelf te halen;
 • Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatief;
 • Gezellige borrels met de leukste collega’s!
 • Jij bent net zoals onze Mitch...

  Mitch studeert momenteel af aan de opleiding International Media & Entertainment Management (IMEM). Tijdens zijn studie ontdekte hij zijn liefde voor media in combinatie met marketing , daardoor ontwikkelde hij een buitensporige interesse voor online marketingcampagnes .

  Mitch zijn interesses sluiten hierdoor perfect aan op het profiel waar Yonego naar op zoek is. Mitch is leergierig en laat geen enkele kans liggen om zich te verdiepen in tools zoals After effects en Photoshop .

  Daarin toont hij eigen initiatief en gaat hij proactief op zoek naar alles wat hem extra kennis kan vergaren op het gebied van vette creaties .

  Zijn houding in combinatie met zijn talent maakt van hem een waardige toevoeging aan het team.

  Mitch is daarnaast iemand waaraan je nooit iets teveel kan vragen, ontzettend loyaal en zeer collegiaal . Een competitief potje pingpong en een biertje op de vrijdagmiddag slaat hij ook zeker niet af!

  Jouw nieuwe Facebook vrienden

  Het behalen van de doelstellingen van de klant doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met het designteam, waarbij Sam en Brian jouw belangrijkste collega's worden.

  Daarnaast maak je kennis met het hele marketing team, waarvan je een volwaardig lid wordt.

  Extra cool wanneer jij

 • ambities hebt waar je u tegen zegt;
 • allergisch bent voor een 9 tot 5-mentaliteit;
 • er altijd naar streeft om de beste van jouw vakgebied te zijn;
 • niet vies bent van een competitief potje tafeltennis;
 • na een dag hard werken een drankje met collega’s op het terras wel kan waarderen.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier