Beeldredacteur / Fotografie coördinator
Kaemingk
Aalten, NL
7 uur geleden

Regio Gelderland

Ben jij een organisatietalent en heb jij een passie voor beeld? Dan willen we je graag ontmoeten!

Als beeldredacteur / fotografie coördinator ben je hét aanspreekpunt voor fotografie. Je hebt als taak het coördineren en aansturen van de fotografie van onze product-

en verpakkingslijnen. Je bewaakt de kwaliteit van de foto’s en bent verantwoordelijk voor consistentie in de manier van fotograferen.

Je maakt creatieve plannen om commercieel sfeerbeeld te maken van onze producten op locatie en regelt alles van a tot z.

Daarnaast ben je nauw betrokken bij de doorontwikkeling van verkoop bevorderend beeldmateriaal voor online en offline toepassingen.

Je bent kritisch en draagt ideeën aan om de organisatie rondom fotografie te verbeteren.

Je gebruikt jouw organisatietalent om het gehele proces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen en bewaakt nauwlettend de voortgang.

Je bent praktisch ingesteld en weet je hoofd koel te houden in drukke tijden. Kortom een zelfstandig persoon met oog voor detail en een hands-on mentaliteit.

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde mbo opleiding richting fotografie of commerciële opleiding met een onderdeel fotografie
 • Goede kennis van Excel
 • Goede kennis van Photoshop
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Daarnaast heb jij de volgende talenten :

 • Flexibel
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Kaemingk is een professionele, internationaal georiënteerde organisatie met volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied.

  Binnen het team marketing is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn bij ons vanzelfsprekend.

  Onze bedrijfscultuur? No-nonsense en praktisch. Resultaat telt, informeel, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

  We belonen jouw capaciteiten en inzet met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier