Gastheer/vrouw tuincentrum
Luba
Noordwijk, Zuid-Holland, NL
4 dagen geleden
source : UitzendBureau NL

Over de functie

Je ontvangt de restaurantgasten op een vriendelijke, gastvrije manier, wijst ze naar hun zitje en neemt hun bestelling op.

De bestelde broodjes smeer je zelf en serveer je ook zelf uit, dit vind je leuk en dat straal je uit! Je controleert af en toe of alles naar wens is en rekent uiteindelijk ook zelf af met de gasten.

Ervaring in bediening, klanten ontvangen, horeca is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk voor deze tijdelijke baan. Bij goed functioneren kan deze baan zeker voor langere tijd zijn, dit ligt voornamelijk aan de corona situatie.

De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag van 09 : 00 - 18 : 00 uur en zaterdag van 09 : 00 - 17 : 00 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bloeiende en dynamische onderneming in het groen. Naast groen verkopen zij ook diverse woon- en tuinaccessoires.

Het assortiment is zeer divers en bevat onder andere binnen en buiten planten, gereedschappen, tuin meubelen en accessoires en diverse sfeer en huis accessoires.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier