HBO WO Product Developer Voedingssupplementen | Food
WR.nl
Numansdorp, Zuid-Holland, Nederland
1 dag geleden
source : Joblift

Samengevat :

 • Wij produceren en verkopen voedingssupplementen.
 • Wil jij nieuwe producten ontwikkelen?
 • Heb je ervaring met literatuuronderzoek of het samenstellen van supplementen?Wij zijn een innovatieve en kennis gedreven organisatie met een unieke visie op gezondheid.
 • Wij produceren en verkopen voedingssupplementen.Onze organisatie is continu in beweging. Feedback, open en transparant communiceren is daarom heel belangrijk.

  Je komt in een informele, dynamische werksfeer terecht waar volop ruimte is voor ontwikkeling. Voor jou als medewerker én organisatiebreed.

  Van onze medewerkers verwachten wij betrokkenheid en organisatiebewustzijn. Daarnaast begrijp jij dat het een must is om met elkaar samen te werken.

  Functie : Vaste baan : HBO WO Product Developer Voedingssupplementen Suppletie 3.100 - 4.300 ProductdeveloperVoor de vacature als HBO WO Product Developer Voedingssupplementen Numansdorp Suppletie ga je het volgende doen : In de rol van (Senior) Productdeveloper ben je verantwoordelijk voor productontwikkeling van nieuw en bestaand suppletie-assortiment van ons bedrijf.

  Je volgt daarvoor de laatste ontwikkelingen en onderzoeken in de markt op het gebied van (technische) innovaties, grondstoffen en aanverwante producten zodat je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan een onderscheidend en / of vernieuwend assortiment.

  Je bent daarbij communicatief vaardig en kunt goed de (bestaande) relaties onderhouden met (externe) leveranciers en andere spelers in de branche.

  Je waarborgt de visie op gezondheid in het productassortiment met als doel de positionering te optimaliseren. In deze functie is het dus van belang dat je efficiënt kunt schakelen met verschillende teams, de verbanden tussen processen die van invloed zijn op productontwikkeling ziet en daarmee jouw conceptuele productideeën en die van anderen tot aan de eerste productietesten weet door te ontwikkelen.

  Je voelt je hiervoor verantwoordelijk en deelt je inhoudelijke productkennis met de verschillende teams om samen mooie resultaten te bereiken.

  Wetenschappelijke onderbouwing is hierbij het uitgangspunt.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde HBO WO Product Developer Voedingssupplementen, die past in deze rol.

  Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Voor deze vacature vragen wij Productdeveloper ", Product Manager en Product Owner".Functie eisen :

 • We gaan ervan uit dat je een afgeronde HBO of WO-opleiding hebt;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Productdeveloper;
 • Je hebt ervaring met het doen van literatuuronderzoek en ervaring of affiniteit met samenstellingen van supplementen;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je bent een enthousiaste, ambitieuze teamspeler en zoekt een uitdagende functie in een team van professionals;
 • Je denkt in mogelijkheden en kansen en neemt het team daarin mee;
 • Je woont in de omgeving van Numansdorp, Dordrecht, Spijkenisse, Roosendaal en Oud-Beijerland.Aanbod : We zoeken iemand voor de lange termijn.
 • We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

  De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.

  100 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling.

  Het aantal vakantiedagen is 30. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

  Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.Inlichtingen : Vacatures die online staan van WR zijn actueel.

  Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

  Sollicitatie : Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

  WR voor een Vaste Baan werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.In de buurt van : ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs, Valkenburg, Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek, Bergambacht, Capelle aan den ijssel, Rijswijk, Delft, Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland, Scheveningen, Loosduinen, Randstad, Maassluis, 's gravenhage, Gorinchem, Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Arkel, Wassenaar, Voorhout, Leidschendam, Lisse, Rotterdam, Zoetermeer, Den haag, Voorburg, Leiden, Pijnacker, Zh, Zuid-Holland.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier