Ontwerpleider Projecten Infratechniek
Dynniq
Amersfoort, NL
4 uur geleden

Ontwerpleider Projecten Infratechniek

Van jou

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring als Manager in een technische omgeving;
 • Essentiele kennis van project en proces management en system engineering;
 • Eigenschappen : verbinder, leider, management skills, communicatief;
 • Kennis van processen en specifieke contracten (UAV- GC);
 • Basis) kennis van System Engineering;
 • Voor jou

 • Bruto salaris € 4.318,- - € 6.601,- (afhankelijk van ervaring);
 • 25 vakantie dagen en 13 ADV dagen (op basis van 40 uur; minimaal 36 uur);
 • Doorgroei perspectief naar Technisch manager;
 • Goede pensioenregeling.
 • Share :

  AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookShare to TwitterTwitterShare to LinkedInLinkedIn

 • SolliciterenSolliciteren
 • Jouw dag

  Jouw werkdag start met een kort overleg waarin je de lopende zaken binnen één van je projecten bespreekt en acties uitzet bij jouw collega’s.

  Belangen behartigen is essentieel in jouw rol. Zo denk je mee in de behoeftes en wensen in een meeting met de opdrachtgever en stakeholders.

  Hierbij zorg je dat iedereen een helder beeld heeft van eventuele consequenties door bepaalde keuzes en schept hierbij heldere verwachtingen.

  Belangrijk is dat je overzicht bewaart in al jouw taken daarom check je regelmatig je email om vragen te beantwoorden en acties te waarborgen.

  Tijd voor lunch! Daarna is het tijd voor een intern discipline overleg, waar jij, als voorzitter, de voortgang, planning, lopende zaken en acties voor de komende week bespreekt.

  Processen en planning zijn voor jou van belang, samen met het inventariseren van impact van eventuele consequenties en de financiën.

  Dit zijn zaken die jij goed bijhoudt. Om je scherp te houden komt een collega met een vraagstuk bij jou langs dat raakvlak heeft met een discipline binnen één van jouw projecten.

  Samen bespreek je de belangen en potentiele scenario’s waarna jouw collega aan de slag kan om het verder uit te werken. Altijd fijn om samen aan een oplossing te werken! Het einde van je werkdag is bijna in zicht.

  Je bekijkt je agenda voor morgen en bereidt de geplande activiteiten voor. Door de dynamiek en veelzijdigheid van je project(en) is de invulling iedere werkdag weer anders.

  Jouw team

  Als Ontwerpleider ben je primair bezig met het regelen van de techniek’. Je stuurt binnen jouw project(en) het ontwerpteam team aan en zorgt er voor dat deze als één geheel functioneert.

  Je werkt multidisciplinair, wat je werk afwisselend en interessant maakt. Het team bestaat uit een leuke mix van jong en oud.

  Wat positief opvalt, is dat collega’s echt bereid zijn om elkaar te helpen! Ze denken graag mee je mee in oplossingen.

  Onze wereld bestaat uit oplossingen!

  In ons team vind je leergierige engineers en experts die graag hun kennis delen en verbreden. Heeft iemand de vraag half gesteld dan staat een ander 5 minuten later met een antwoord klaar.

  Een club vol jonge mensen met ambitie, droge humor en veel motivatie om de beste versie van jezelf te worden."

  Marieken Oostrom Senior Engineer Public Lighting bij Dynniq

  Jouw passie

  Als Ontwerpleider ben jij een verbinder. Je bent veel bezig met in- en externe afstemming. Je zorgt steeds dat jouw team juist geïnformeerd wordt en dat de externe civiele partijen snappen hoe de processen verlopen.

  Essentieel is het integrale ontwerp; dit kan pas gemaakt worden als alles klaar is en niet eerder. Je hebt een interesse in en affiniteit met elektrotechnische installaties binnen de Infratechniek (VRI OVL DVM).

  Technisch inhoudelijk moet je goed snappen waar het over gaat, maar je hoeft zelf geen specialist te zijn. Daarnaast weet jij de juiste teams bij elkaar te brengen, zodat de juiste lijnen worden gelegd naar de uitvoering en naar de Projectmanagers.

  Kortom, doordat jij de juiste groep mensen met elkaar verbindt en deze in goede banen leidt kom je tot één integraal ontwerp.

  Nog niet alles is in beton gegoten dus je moet het leuk vinden om samen met je team te bouwen, denk aan het inrichten en implementeren van processen, maar ook aan het optimaliseren van bestaande processen.

  Samengevat ben jij dé cruciale schakel bij de realisatie van één integraal ontwerp, waarbij jouw daadkracht, politieke sensitiviteit en sterke communicatieve vaardigheden goed van pas komen.

  Je zal rapporteren aan de Teamleider Engineering.

  Jouw skills

 • Afgeronde Hbo opleiding in technische richting;
 • Aantoonbare ervaring als leidinggevende in een technische (ontwerp) omgeving;
 • Kennis van processen en specifieke contracten (UAV- GC);
 • Basis) kennis van System Engineering;
 • Bewaken van de planning en budgetten.
 • Jouw keuze

  Dynniq is een groot bedrijf en biedt naast een prettige werksfeer ook goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij o.a. aan de volgende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden :

 • Een salaris tussen de € 4.318,- en € 6.601,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis + 13 ADV dagen.
 • Jouw toekomst

  Wij bieden je perspectief om door te groeien naar de functie van Technische Manager. In deze rol stuur je een breed team aan vanuit meerderde disciplines zoals de discipline Onderhoud, maar ook Engineers die zich bezig houden met de objecten (bruggen, tunnels, sluizen).

  Daarnaast biedt Dynniq jou de kans om een belangrijke bedrage te leveren aan een grote diversiteit aan projecten binnen de Infratechniek.

  Hierbij draag je bij aan de mobiliteit binnen Nederland.

  Dynniq : dynamisch, intelligent en innovatief

  Wij zijn Dynniq. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming.

  Elke dag werken er 1400 medewerkers met passie voor het vak aan oplossingen die de ontwikkeling en het efficiënt gebruik van mobiliteitsstromen mogelijk maken.

  Zo realiseren wij samen een vitale en sterke infrastructuur voor onze samenleving. Wil jij daar ook deel van uit maken? Dan is dit jouw moment!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier