Senior SiteCore Developer
Eneco
Rotterdam
3 uur geleden

Waarom kiezen voor Eneco? Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen.

Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management.

Customer Digital is verantwoordelijk voor onze online zakelijke en particuliere klanten.

De komende jaren bouwen we de app- en webomgeving van Eneco verder uit om een superieure digitale klantervaring te realiseren.

IT- en non-IT professionals werken in scrumteams intensief samen aan end-to-end projecten.

Wat ga je doen?

In een hightech landschap bouw je hoogwaardige en klantvriendelijke webapplicaties die Nederland helpen verduurzamen

Als Senior SiteCore / .Net developer bij Customer Digital richt je het CMS van onze website in. Inclusief de e-commerce module met bijbehorende functionaliteiten.

Je schrijft C# code waarmee je ontbrekende functionaliteit en informatiebronnen ontsluit die wordt ingezet om de honderdduizenden klanten en bezoekers die de website maandelijks ontvangt te verwelkomen.

Je werkt nauw samen met analisten, designers, architecten, marketeers en andere ontwikkelaars en wordt een gewaardeerd lid van een autonoom, cross-functioneel scrumteam.

Bij Eneco willen we Nederland helpen omschakelen. Jij draagt daaraan bij door met jouw ideeën de digitale dialoog met onze klanten steeds verder te optimaliseren.

Je bent verantwoordelijk voor :

 • Het verder ontwikkelen van het backend van de website van Eneco met focus personalisatie, herbruikbaarheid, schaalbaarheid en performance.
 • Het ontsluiten van informatiebronnen en toevoegen van functionaliteit door het schrijven van C# / .Net code en integreren van APIs.
 • Het continu verbeteren van de ontwikkelstraat (CI / CD) met als doel vernieuwingen steeds sneller en stabieler naar productie te brengen.
 • Het operationeel houden van eneco.nl en de delen die je bouwt (Devops).
 • Je werkt in een multidisciplinaire agile / scrum omgeving die individuele groei stimuleert.
 • Wat breng je mee?

  Je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken. Je hebt focus, lef en executiekracht. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie.

 • HBO / WO werk & denkniveau in een IT-richting en ervaring met agile werkmethoden. Daarbij heb je minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en omgeving.
 • Je blinkt uit in C#, .NET Core en hebt veel ervaring met Sitecore (of vergelijkbaar CMS).
 • Kennis en ervaring met (een aantal) moderne technieken : React, Redux, Webpack, MVC, API, Azure (Portal, Devops, ARM, Powershell), Git en CI / CD.
 • Kan een op de toekomstgerichte (infra-)architectuur ontwikkelen in samenwerking met Frontend-developers en architecten.
 • Je hebt is van belang dat je de Nederlandse taal beheerst.
 • Wij hebben je veel te bieden :

 • Een bruto jaarsalaris tussen de €49.000 - € 70.000 (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%; bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen.
 • OV vrij reizen abonnement (24 / 7 in heel Nederland).
 • Ouderschapsverlof, goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Goede communicatiemiddelen, zodat je ook effectief thuis kunt werken.
 • Waar ga je werken?

  Een corporate die groot genoeg is om dingen voor elkaar te krijgen met de flexibiliteit en innovatiekracht van een startup.

  In een team met enthousiaste collega's, bij de afdeling Customer Digital van Eneco. Een corporate die groot genoeg is om dingen voor elkaar te krijgen met de flexibiliteit en innovatiekracht van een startup.

  Je komt te werken in een prachtig modern en licht gebouw, op een locatie die uitstekend bereikbaar is : op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexander.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier