Debiteurenmedewerker bij KPN Groningen voor 13,10 bruto per uur
YoungCapital
Groningen, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

Met deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de klant uitstroom door wanbetaling. Je zult je tijdens je werkzaamheden voornamelijk bezighouden met inbound calls op gebied van klantacceptatie, hoogverbruik, fraude, financiële hulpverlening en voornamelijk debiteurenbeheer (dus bijvoorbeeld betalingsregelingen treffen).

Jij bent de empatische bemiddelaar tussen KPN en de klant. Samen met de klant komen jullie tot een passende betalingsregeling.

Je bent onderdeel van de 2e lijn voor financieel risico klanten. Naast persoonlijk klantcontact is het analyseren en secuur afhandelen van de activiteiten een essentieel onderdeel van je werk.

Functieeisen

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Ervaring met het werken in een contact center omgeving is een pré;
 • Je bent minimaal één jaar flexibel beschikbaar voor 32 of 37 uur per week.
 • Financieel administratieve achtergrond / ervaring
 • Analytische vaardigheden voor het herkennen van afwijkingen;
 • P.S. Heb je een vraag, wil je direct je interesse tonen, of solliciteren door middel van een videomotivatie? Stuur dan ee n WhatsApp-

  bericht naar Jori Klomp ( 06-838 04 769)

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed startsalaris van €13,10 bruto per uur, plus een reiskostenvergoeding;
 • Op termijn een laptop van de zaak en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Werken in een gezellig team dat graag activiteiten onderneemt;
 • Een stabiele werkgever die graag in je investeert en zich aan je wil binden voor langere tijd.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier