Belastingadviseur juniorfunctie
Rousch
Sassenheim, NL
4 uur geleden

Bedrijfsprofiel

Onze relatie is een middelgroot accountantskantoor in Noordwijk. De voornaamste klanten zijn MKB-ondernemingen, afkomstig uit verschillende branches.

Kenmerkend voor de organisatie is dat er een informele werksfeer heerst, sprake is van weinig hiërarchie en je hier de mogelijkheid hebt snel te schakelen.

Bij het uitvoeren van je functie kun je veel vrijheid en verantwoordelijkheid verwachten en als je hier werkzaam bent heb je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Om een goede balans tussen werk en je privéleven te stimuleren is er hier geen sprake van een overwerkcultuur en is het hier mogelijk om je werkdagen flexibel in te delen.

Salarisindicatie

Bij deze functie kun je een salaris tussen de € 2.400 en € 2.800 per maand verwachten op basis van een fulltime dienstverband.

Functie eisen - Belastingadviseur Juniorfunctie

 • Diploma Fiscale Economie of Fiscaal Recht behaald (HBO of WO);
 • Minimaal 1 jaar ervaring als belastingadviseur bij een accountants- / belastingadvieskantoor;
 • Je neemt initiatief en wil graag beter worden in je vak.
 • Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier