Engineer Werktuigbouwkunde
Unica GV Zwolle
Zwolle, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een allround technische dienstverlener. Zij zijn expert op het gebied van installatietechniek, gebouwbeheer, datacenters, automatisering, brandbeveiliging etc.

Zij zijn een landelijke technische dienstverlener die hun opdrachtgevers op alle gebieden kunnen ontzorgen. Hun dienstverlening is kwalitatief hoogwaardig en innovatief en ze zijn sterk gericht op duurzame oplossingen.

Over de functie

Als Engineer Werktuigbouwkundige houd jij je bezig met het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties voor nieuwbouwprojecten.

Je werkt nauw samen met de projectleider en deelt met hem jouw plannen kennis en informatie. Jij bent mede verantwoordelijk voor het gereedmaken en tijdig indienen van de aanbestedingsstukken.

Jjj hebt een belangrijke rol in het beoordelen van wijzigingen in het ontwerp en adviseert en assisteert bij meer- en minderwerk.

Als Engineer werk je niet alleen en maak je onderdeel uit van een team bestaande uit een projectleider, werkvoorbereider en een modelleur.

Wij zoeken iemand die zich verder wil ontwikkelen en deel wil uitmaken van een innovatief en professioneel bedrijf. Om jouw persoonlijke ontwikkeling te waarborgen worden jouw elk jaar cursussen en opleidingen aangeboden.

Functie eisen

 • HBO Werktuigbouwkunde
 • Relevante werkervaring
 • Kennis van relevante automatiseringssystemen
 • Wij bieden jou een goed salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Nieuwsgierig naar de stap die je kan maken, bel gerust!

  Overijssel Vast N.o.t.k.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier