Senior Java Software Engineer
CODEGUILD
Netherlands
37 minuuten geleden
source : OnlyEngineerJobs

Werk jij graag inhouse aan hoog schaalbare producten met een groot maatschappelijk belang? Werk jij graag met de beste ambachtslieden uit de regio , om samen tot de verbeeldingsprekende producten te bouwen?

Lijkt het jou leuk om te werken voor een grote diversiteit in klanten uit o.a de Healthcare, FinTech, Energie en Manufactoring?

Werk jij graag met een moderne stack met o.a : Java8, Spring Boot, Gradle, Kotlin, Docker NoSQL en Elasticsearch in een Agile omgeving ?

Lees dan snel verder! Al sinds jaar en dan is dit hét Java huis uit de regio Midden-Oost Nederland. Dus hier werken betekend werken met de beste engineers en zeer gepassioneerde software ambachtslieden.

Dit allemaal inhouse, vanuit een schitterend kantoor in hartje Arnhem. Als jij graag werkt aan elegante, schaalbare maatwerk oplossing met een hoog maatschappelijk belang , dan ben je hier aan het goede adres.

De producten en project hebben een lange doorlooptijd, zo kan jij voor de lange termijn nauw betrokken bij je klant. Wil jij graag afwisseling in je projecten?

Geen probleem, hier werken is doen wat jij leuk vindt. Omdat men ook de hosting doet voor hun klanten staat kwalitatieve, goed onderhoudbare en schaalbare software hier centraal.

De oprichters van de organisatie zijn allemaal zeer gepassioneerde techneuten met een bewezen trackrecord als Java Software Engineer.

Na te hebben gewerkt voor grote, bureaucratische organisatie kwam men samen. De visie was duidelijk : Het neerzetten van het beste Java software huis uit de regio, waar de mensen, passie en innovatie centraal staan en samen werken aan baanbrekende projecten binnen een kennisrijke omgeving, zonder bureaucratie .

En dat is gelukt! Door de hoge kwaliteitsstandaard die men hier al jaren weet neer te zetten weten steeds meer organisaties hun weg naar hen te vinden voor de meest complexe vraagstukken.

Of dit nu een Multi Tenant SaaS platform is voor de wereldwijde zorg, een hoog schaalbaar, real-time prediction platform o.

b.v. wiskundige modellen voor een technologie reus of een van de belangrijkste back-end systemen voor de Nederlandse economie waar gekeken wordt naar de mogelijkheden met blockchain.

De diversiteit is hier enorm. Technologieën waar dit mee ontwikkeld wordt zijn o.a Java, Spring Boot, Gradle, Docker, Elasticsearch, NoSQL, Kotlin, Scala, Clojure.

En voor de liefhebber Elm, NodeJS, Angular en React. Dit allemaal vind je terug in een eer open en informele cultuur, waarbij wordt gekeken naar de ideale werksituatie.

Dat betekend zelf kiezen aan welk project of product je wilt werken, part-time en thuiswerk mogelijkheden en flexibele tijden.

Dit samen met kennisdeling en verrijking. Zo organisteer men kennissessies, innovatiedagen en organiseert men zelf techevents , ook is er een persoonlijk trainingsbudget van € 6000,- per jaar.

Jouw rol Senior Java Software Engineer Arnhem Als Senior Java Software Engineer Arnhem werk je altijd aan langdurige, veelal nieuwbouw en projecten of producten.

Dit is altijd vanuit het kantoor in Arnhem. Als jij het prettig vindt om impact te maken om verschillende facetten van de Nederlandse samenleving (en daarbuiten), ben je hier aan het juiste adres.

De oplossingen die men hier ontwikkeld zijn voornamelijk oplossingen rondom de thema’s high performance, schaalbaarheid, real-time en mission critical.

Waarbij je miljoenen eindgebruikers de voordelen ervaren van door jou ontwikkelde software. Alles wat je bouwt heeft dus grote impact.

Verder wordt er continu gekeken naar nieuwe mogelijkheden binnen software engineering. Zo wordt er nu gekeken naar blockchain en smart contracting oplossingen.

Je werkt voor klanten binnen o.a Healtcare, FinTech, Energie en Manufactoring waar vrijwel altijd een lange samenwerking mee bestaat.

Men heeft zich al bewezen en er is veel vertrouwen. Omdat je altijd aan nieuwe software werkt, is ook veel ruimte voor R&D om goed te kijken naar de beste technologieën for the job’.

Als je het fijn vindt om aan software te werken, waar vrijwel iedereen die jij kent gebruik van zal maken ben je hier aan het goede adres.

Het overgrote deel van het werk is met Java, al zien we ook andere backend talen zoals Kotlin, Scala, Clojure en NodeJS.

Mocht je geïnteresseerd zijn om wat front-end stories op te pakken is hier ook alle gelegenheid toe. Zo kun je dan werken met bijvoorbeeld Elm, React of Angular.

Doorgroeimogelijkheden Als Senior Java Software engineer Arnhem kan je doorgroeien naar principal engineer , waarbij jij de autoriteit bent in een bepaald technisch vraagstuk bijvoorbeeld Cloud, CI / CD of schaalbaarheid.

Vind jij technisch leiderschap leuk, dan kun jij een lead developer worden van een van de Agile teams die men heeft. Door de grote vraag vanuit (nieuwe) klanten en de gezonde groei zijn hier veel doorgroeimogelijkheden.

Hier hoef jij dus niet jaren op te wachten. Wat wordt er gevraagd? Minimaal 4 jaar professionele ervaring met Java Ervaring met Java 8 of 9 is een pre De wil om te blijven leren en een passie voor innovatie Ervaring met Cloud en / of NoSQL is een pre Ervaring met AWS, Cassandra, MongoDB of Elasticsearch is een pre Ervaring met Microservices, Docker of Spring Boot is een pre Ervaring met Spring en / of Hibernate is een pre Ervaring met de Atlassian suite is een pre Ervaring met Maven en / of Gradle is een pre Ervaring met Git, Jenkins en Junit is een pre Ervaring met Kotlin, Clojure en / of Scala is een pre Ervaring met CI / CD, geautomatiseerd testen is een pre Ervaring met Elm, Angular, React of NodeJS is een pre Wat wordt er geboden?

Tussen de € 51.840 en € 72.280 (ex bonus) , gebaseerd op kennis en ervaring De mogelijkheid 32, 36, 40 of zelf 4 9 te werken 8% bonus, laatste 10 jaar 100% uitgekeerd Uitstekend pensioen, inclusief plan op maat Mogelijkheid tot auto van de zaak 30 vakantiedagen Vaste thuiswerk dag mogelijk Flexibele werktijden Mobiel en laptop € 65,- Netto onkostenvergoeding Volledig verzorgde lunch € 6000,- persoonlijk opleidingsbudget Reiskosten vergoed Werk jij graag met gepassioneerde collega’s, inhouse aan projecten en producten met een enorme impact op de samenleving met zeer complexe technische vraagstukken?

Reageer dan snel en stuur jouw CV naar Serge Warbout via Voor al onze andere Senior Java Software Engineer vacatures in Arnhem bezoek de CodeGuild Hall

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier