Chauffeur belader
Teamflex
Weert
8 uur geleden
source : Monsterboard

Ben jij een ervaren, professionele chauffeur met rijbewijs C en chauffeursdiploma? Hou jij van werken in de buitenlucht en wil jij mee werken aan een schonere toekomst middels hergebruik en recycling?

Solliciteer direct. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en bent verantwoordelijk voor het tijdig inzamelen van afval volgens vastgestelde routes.

Je gaat dagelijks aan de slag in een van de regio in Brabant waarbij je als chauffeur één of twee collega’s meeneemt op je route.

Kortom : verantwoordelijk, maar vooral erg leuk werk in de buitenlucht! Je bent een kundig chauffeur die het inzamelvoertuig met veel zorgvuldigheid veilig door de soms smalle straten weet te manoeuvreren.

Jouw doel om het aangeboden afval tijdig en correct in te zamelen behaal je door onderstaande taken : Je ledigt de aangeboden rolcontainers alleen wanneer zij voldoen aan de eisen.

Je overlegt met de Teamleider / Planner wanneer de container niet voldoet, om zo tot een passende oplossing te komen. Je bedient de kraakpersinstallatie en de weeginstallatie op de wagen.

Je vervoert of ledigt het opgehaalde materiaal op de daarvoor bestemde locaties. Je instrueert de belader en waakt over de werk-

en veiligheidsinstructies. Je bent verantwoordelijk voor het inzamelvoertuig en bespreekt mankementen met de Teamleider.

 • In het bezit van rijbewijs C, een geldige code 95 en bestuurderskaart. In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen Een salaris conform de CAO;
 • Tijdige salaris betaling; Een uitdagende en professionele werkomgeving; Training en scholing; Betrokkenheid; Korte lijnen;
 • Afspraak is afspraak. Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

  Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier