HBO Verpleegkundige
Parnassia
Castricum
2 dagen geleden

HBO Verpleegkundige Parnassia Noord-Holland zoekt een HBO verpleegkundige voor de opnamekliniek High- / Intensive Care in Castricum. Dit ga je doen

Ben jij een zelfstandige en flexibele HBO-V en ben jij in staat om een belangrijke rol in te nemen in het behandeltraject van onze cliënten?

Het verblijf op de opnamekliniek High- / Intensive Care in Castricum is zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig en gericht op het stabiliseren van de cliënt in crisis.

De behandeling en begeleiding is gericht op het consequent vergroten van autonomie, door te versterken wat kan en over te nemen wat moet.

Zodanig, dat opname zo snel mogelijk beëindigd kan worden en cliënten in hun eigen omgeving verder kunnen herstellen.

In de functie van HBO verpleegkundige stel je behandelplannen op, voer je deze uit en lever je een bijdrage aan het behandel- en zorgplan.

Je bewaakt het behandel- en zorgproces van de cliënten en draagt zorg voor de continuïteit van dit proces Tevens participeer je in multidisciplinaire overleggen met het verplegend personeel, de behandelaars en externe partijen.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd
 • Aantoonbare relevante werkervaring
 • Je bent in staat om betrokkenheid en professionaliteit goed met elkaar in evenwicht te houden en je kan omgaan met belangentegenstellingen
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 28-36 uur per week. HBO verpleegkundigen krijgen een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2746,- en maximaal € 3755,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier