Werkvoorbereider (van A tot Z betrokken bij project)
continu
Leiden, NL
5 dagen geleden

Werkvoorbereider (van A tot Z betrokken bij project)

Van A tot Z betrokken zijn bij het project dat aan jou is toebedeeld? Van het moment dat het project opdracht is geworden tot aan oplevering van de sleutel betrokken zijn?

Dan is dit dé uitdaging voor jou!

Voor deze ontwikkelende aannemer, actief binnen de nieuwbouw en transformaties, ben ik op zoek naar een daadkrachtige werkvoorbereider die over zijn projecten fungeert als projectleider.

Jij zal bekend zijn met het project waar jij verantwoordelijk voor bent en kan iedereen alle details vertellen over dit project.

Van gevel tot fundering, van voortraject tot realisatie. Jij voelt je verantwoordelijk en zal er alles aan doen om jouw project succesvol te laten worden.

Het bedrijf realiseert complexe werken binnen de utiliteits- en woningbouw en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Jij, als specialist bent verantwoordelijk voor het meer- / minderwerk, het contact met leveranciers, onderaannemers, maar ook zal je regelmatig sparren met de klant om de verdere wensen in kaart te brengen.

Wanneer benodigd, zal jij aanpassingen maken in de tekeningen om ervoor te zorgen dat alle gegevens weer kloppend zijn, waarbij je werkzaam bent met Revit / Autocad.

Je zal de uitvoerder aansturen in het project en spart regelmatig over de voortgang. Ook zal je regelmatig op het project aanwezig zijn om de vorderingen te bekijken en bij te sturen waar nodig.

Kortom, een zeer uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie.

Enthousiast geworden? Mooi!

 • Beschik jij tevens over een MBO of HBO Bouwkunde opleiding? Ook mooi!
 • Ben jij bekend met het werken in Revit / Autocad en kan je tekeningen aanpassen? Nog mooier!
 • Heb je ook kennis op installatietechnisch vlak? Dan is dit zeker mooi meegenomen.
 • Heb jij net als de opdrachtgever kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan moet je nu reageren!
 • Continu is een technisch intermediair in de bouw en bemiddelt in vaste banen. Het betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Salaris en voorwaarden

 • Er worden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden conform Bouw CAO;
 • Beschikking over een auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Binnen het bedrijf is het mogelijk om jezelf te ontplooien en door te groeien in de organisatie en meer verantwoordelijkheden te verkrijgen.
 • Deze ontwikkelende aannemer is actief in de nieuwbouw en transformaties en koopt daarin zelf ook stukken grond en realiseert hier hun eigen projecten.

  Er wordt veel verantwoordelijkheid en vrijheid gegeven binnen de functie en initiatief wordt zeker gewaardeerd. Op kantoor werkt ongeveer 10 man, waarbij er diverse collegas zijn in dezelfde functie, die ieder zijn eigen projecten draait.

  Regelmatig wordt er overleg gepleegd over de voortgang en spar je regelmatig met de directeur. Bij dit bedrijf staat kwaliteit voorop, waarbij de wensen van de klant in kaart worden gebracht en aan de hand hiervan een offerte wordt opgesteld.

  Heb jij dezelfde visie en wil jij jouw creativiteit kwijt kunnen?

  Dan is dit dé functie voor jou.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier