Productiemedewerker kozijnen
Luba
IJmuiden, Noord Holland, Nederland
1 dag geleden

Over de functie

Jij gaat dag in dag uit maatwerk leveren. Elk product dat jullie afleveren is weer uniek en daardoor is jouw werk nooit hetzelfde.

Bij deze afwisselende baan ga jij kunststof kozijnen produceren. Jij komt te werken op de afdeling voor-montage. Hier worden de eerste delen van de profielen op maat gezaagd, geschuurd en gelabeld.

Dit met het doel dat de basis voor het profiel goed is en door kan naar de volgende afdeling. Door jouw technische inzicht pak jij deze werkzaamheden snel op.

Jij weet hoe een zaag werkt en hoe je producten moet aftekenen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen en levert een uitgebreid profiel- en kleurenprogramma aan de zakelijke markt.

Bij hen kun je terecht voor de beste en de mooiste kunststof kozijnen die je je maar voor kan stellen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dit zie je ook terug in het product.

Van A tot Z staat service centraal en alles wordt op maat gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Technische ervaring en / of opleiding
 • Beschikbaar voor de langere tijd
 • Je bent woonachtig in (de omgeving van) IJmuiden
 • Wat wij bieden

 • Een leuke baan waarbij jij bijdraagt aan de productie van een hoogwaardig product
 • Een baan voor 40 uur per week
 • Kans op overname bij het bedrijf
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier