Engineer Sprinklertechniek
Strukton Worksphere
Breda, NL
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Als engineer bij Strukton Worksphere schrik je niet terug voor een complex stukje technisch ontwerpwerk. Je zet al je vakkennis en ervaring in bij het geven van adviezen over uiteenlopende sprinklertechnische vraagstukken.

Je hebt een brede oriëntatie op techniek, waardoor je gemakkelijk alternatieve oplossingen voor problemen kunt bedenken.

Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak en risico’s. Voor het uitwerken van programma’s van eisen, het opstellen van begrotingen en het coördineren van het calculatieproces neem je vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid.

Je overlegt veelvuldig met je collega’s en neemt deel aan projectteambesprekingen. Voor jou gaat duidelijkheid boven alles.

Of het nu gaat om leveranciers, externe of interne klanten : jij zorgt ervoor dat de afspraken helder zijn.

Dit bieden wij

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en deskundig team
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen
 • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden
 • Dit vragen wij van jou

 • Je hebt een afgeronde opleiding VSI B en VSI C minstens 5 jaar werkervaring in soortgelijke werkzaamheden
 • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situatie houd je overzicht en weet prioriteiten te stellen.
 • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier