Medewerker Sales Showroom (33-35 uur)
IKEA
Amersfoort, Netherlands
1 dag geleden

WIE JE BENT

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt.

Luisteren, meedenken en advies geven kan je als geen ander.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële en / of Retail omgeving.
 • Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop.
 • Flexibel zijn is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om naast door de weeks overdag ook op avonden, weekenden en feestdagen te werken.
 • Je bent 33-35 uur beschikbaar.
 • WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

  Voor deze vacature zijn we op zoek naar collega's voor op de afdeling slaapkamers & woonkamers.

  Slaapkamer

  Je start met het lezen van de overdracht waarin de bijzonderheden van de dag worden besproken. Nog voor de klant jou ziet stap jij erop af en vraagt met een glimlach of de klant hulp nodig heeft.

  Tussen het helpen van de klanten door zorg je dat de afdeling netjes blijft en dat alle artikelen zijn voorzien van een prijskaartje.

  Als je met klanten aan tafel zit voor de planservice luister je vooral naar de wensen en realiseert hun droom-garderobekast, maar probeert door actieve bijverkoop en de juiste keuzes ook een goed resultaat voor IKEA te genereren.

  Woonkamer

  Je begint vandaag om 09.00 uur en zorgt ervoor dat je netjes op tijd bent, zodat er nog ruimte is om met je collega's op te starten.

  Na een kort overleg ga je lekker aan de slag, je ziet namelijk dat klanten bij de banken verschillende sierkussens hebben uitgeprobeerd.

  Je houdt ervan dat de kussens weer netjes op de juiste bank liggen en legt dit even terug, zodat het voor de volgende klant weer goed ligt.

  Je zag dat er een sierkussen zonder prijskaartje was en maakt deze even, zodat de klanten precies kunnen zien hoeveel het kost en waar het ligt.

  In je ooghoek zie je een klant bij de salontafels en daar loop je gelijk heen om te vragen waarmee je kan helpen. De hele dag loopt lekker, je kan veel klanten aanspreken en helpen met de juiste oplossing en tussendoor is het ook gelukt om de afdeling netjes te houden.

  ONS TEAM BINNEN IKEA

  Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

  Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier