Mechanical Engineer
Teqoia
Almelo, Nederland
6 dagen geleden

In jouw functie als Factory Engineer kom je te werken binnen "high tech" bedrijf waarbij je mechatronische systemen en modules ondersteunt en verbetert.

Je zult je met name richten op het implementeren van structurele verbeteringen en bent dan ook het (technisch) aanspreekpunt, zowel in-

als extern. Je verliest kwaliteit, productievoortgang en effectiviteit niet uit het oog en draagt waar nodig bij aan de optimalisatie ervan.

 • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden;De mogelijkheid om mee te bouwen aan een groeiend marktsegment;Informele en open werksfeer met korte communicatielijnen;
 • Een marktconform salaris.Onze opdrachtgever is een internationale producent van hightech systemen en oplossingen en hiermee actief in diverse industrieën.

  Beschik jij over een goed analytisch vermogen en kun jij systematisch werken? Wil jij je daarnaast graag richten op het uitvoeren van technische verbeterplannen? Lees dan snel verder!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier