Service Engineer Benelux
LMH Engineering
Breda, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

Service Engineer Benelux

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het verlenen van service op locatie in de BeNeLux. Dit betreft o.a. service, onderhoud, aansluiten, afstellen, beoordelen, inbedrijfstellen en uitbedrijfstellen van gasvoorzieningen en cryogene installaties.

Daarnaast zal je ook periodiek storingsdiensten uitvoeren. Deze is voor het laatst 2 jaar geleden benut door klanten. Tevens zal je reparaties uitvoeren op het gebied van pneumatiek, elektronica, besturing- en regeltechniek en elektrotechniek.

Wat wordt jou geboden?

 • Salaris naar kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV
 • Werkbusje
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimaal MTS Elektrotechniek / Mechatronica of WTB aangevuld met elektrotechniek
 • Kennis van PLC Siemens S7
 • VCA-VOL diploma of bereid deze te halen
 • Waar ga je werken?

  Je gaat aan de slag bij een internationale organisatie die erg aan het groeien is. Deze multinational is een specialist in onder andere gasvoorzienigen voor de industrie.

  Ze borgen de kwaliteit van hun producten en staan in nauw contact met hun klanten. Door denk- en werkprocessen tussen de klant en de medewerkers blijven zij innovatief en blijven ze zich verbeteren.

  Tevens heerst er op de werkvloer een open en informele sfeer.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Jules opnemen via 010 754 2727 of een mail sturen naar jules.

  haulussy lmhengineering.com Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Deel de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €0.00 - €50000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier