Docent Natuur- Scheikunde (1e en 2e graad)
NIVVO
Noord-Brabant, NL
4 dagen geleden

Introductie

Wij zijn momenteel op zoek naar een docent Natuurkunde (2e graads) voor het voortgezet onderwijs in de omgeving van Breda!

Heb jij passie voor het bijbrengen van kennis op het gebied van Natuur- en Scheikunde en wil jij samen met ons kijken naar de volgende stap in je carrière?

Dan nodigen we je van harte uit voor de

Functie

Voor een VO school in Breda zijn wij met regelmaat op zoek naar een tweedegraads docent Natuur- en Scheikunde. Als docent weet je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Vanzelfsprekend ben jij in staat om kennis en vaardigheden over te dragen aan leerlingen. Je lessen goed voor te bereiden en ervoor te zorgen dat deze op elkaar aansluiten en met elkaar samenhangen.

Nieuwe ontwikkelingen en technieken zie jij als een uitdaging. Durf jij buiten de gebaande paden te treden? Bij voorkeur zijn jouw lessen dynamisch en interessant.

Daarnaast draag jij bij aan de ontwikkeling van onderwijsplannen, -materialen en het leerlingenbeleid. Het gaat om reguliere als vervangingsbanen, zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

Functie eisen

 • 2e graads bevoegdheid Natuurkunde of bezig je opleiding af te ronden;
 • Relevante werk en / of stage-ervaring;
 • Nieuwe ontwikkelingen en technieken zie jij als een uitdaging;
 • Je hebt hart voor het onderwijs en scholieren;
 • Je beschikt over de volgende competenties : motiveren van leerlingen, flexibel, sterke persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.

  Aanbod

  NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier.

  Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende :

  Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs

  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden

  Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer

  Professionele begeleiding en coaching

  Vrij tijdens de schoolvakanties

  Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier