BPM / Mendix / OutSystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultant
CIMSOLUTIONS
Vianen, Utrecht
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als BPM / Mendix / OutSystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultant werk je nauw samen met de business. Je analyseert complexe bedrijfsprocessen en brengt de hierbij benodigde kennis in kaart.

Je vertaalt deze kennis vervolgens naar een realiseerbare oplossing binnen de grenzen van tijd en architectuur. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de creatie en de implementatie van Business Process Management oplossingen op een PaaS platform, zoals IBM BPM, Mendix, OutSystems, Blueriq, Be Informed of Pega oplossingen ofwel business apps.

Je komt te werken met state of the art technologieën en werk je mee aan verschillende uitdagende projecten bij toonaangevende klanten.

Wie zoeken we?

Jij bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om te leren, nieuwe technologieën te verkennen en jezelf continu te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je hebt een IT achtergrond en sterke affiniteit met bedrijfsprocessen, of juist een bedrijfskundige achtergrond en sterke affiniteit met IT.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wij spreken graag met Business Process Management, IBM BPM / Mendix / OutSystems / Blueriq / Be Informed / Pega Consultants / Specialisten met meerdere jaren ervaring.

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke ICT component zoals kunstmatige intelligentie, bedrijfskundige informatica, informatiekunde, of aanverwante studies;
 • Meerdere jaren ervaring met het implementeren van een Business Process Management System op een PaaS platform, zoals IBM BPM, Mendix, OutSystems, Blueriq, Be Informed of Pega;
 • Het modelleren van data heeft geen geheimen meer voor je;
 • Programmeer kennis en ervaring is een pre;
 • Kennis van Methoden en technieken voor Agile (proces) ontwerp; RAD / LAD, Agile Scrum / DevOps / Continuous Integration;
 • Sterk analytisch denkvermogen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Wie zijn wij?

  CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Vianen.

  Door onze brede klantenkring, in Business, Overheid en Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 28 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!

  Wat bieden we?

  Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer, waarbij wij in 2020 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de veertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer Nederland.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn : primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

  Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industry. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

  Wat bieden we nog meer :

 • Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 7.000,- bonusregeling, leaseauto, pensioenregeling en onkostenvergoeding;
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten;
 • Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden;
 • Kennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen;
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier