Niet-militaire technische banen bij de Koninklijke Marine
Ministerie van Defensie
Den Helder, Noord-Holland, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied bijdragen aan een professionele Defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland?

Bij de Koninklijke Marine kun je in verschillende functies meewerken aan het gereedmaken én -houden van de onze zeestrijdkrachten voor inzet over de hele wereld.

Wat je bij de Koninklijke Marine precies gaat doen is afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke interesses.

Binnen onze organisatie hebben we uiteenlopende mogelijkheden voor technisch mbo-opgeleide mensen. We komen graag met jou in contact om je die mogelijkheden te laten zien.

De meeste burgerfuncties bij de Koninklijke Marine vind je bij de directie Materiële Instandhouding in Den Helder. Deze directie is betrokken bij alle fasen van de ontwikkeling en het gebruik van schepen, onderzeeboten, maar bijvoorbeeld ook radarsystemen.

Zo kun jij aan de slag met het ontwerpen van onderdelen of systemen voor nieuwe schepen, het klaarmaken voor gebruik of het verzorgen van het onderhoud.

Wat je ook gaat doen, je werkt aan hightech-installaties, zoals voortstuwingssystemen, elektronica en wapensystemen. Niet alleen voor Defensie, maar ook voor andere ministeries en internationale partners.

Wie zoeken we

 • Je hebt een mbo-diploma binnen de techniek, bijvoorbeeld elektronica, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, scheepsbouw, systeemtechniek of natuurkunde.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de techniek. Nog geen ervaring? Geen punt. Ook voor starters zijn er voldoende mogelijkheden.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s.
 • Salarisniveau

  Minimum salaris : bruto per maand

  Maximum salaris : bruto per maand

  Dienstverband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling

  Contractduur Variërend van 1 tot 3 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling

  Aantal uren per week 38

  Plaats Den Helder, Noord-Holland

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Afhankelijk van opleiding en ervaring en de beschikbare functies varieert het salaris van € 1.709,- bruto tot € 3.323,- bruto (schaal 4 t / m 8)

  Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 6,4%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), uitgebreide studiemogelijkheden, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Daarnaast bieden we je iets wat veel andere werkgevers niet kunnen : de kans om indirect bij te dragen aan vrede en veiligheid wereldwijd.

  De organisatie Commando Zeestrijdkrachten

  Het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) richt zich op het leveren van veiligheid op en vanuit zee. Het CZSK is, als het uitvoerende deel van de Koninklijke Marine en het maritieme deel van de Nederlandse krijgsmacht, verantwoordelijk voor de inzetbaarheid en integratie van de operationele vloot- en marinierseenheden en voor de inbedding van de eenheden in joint’ en combined’ verband.

  Daarnaast voert het CZSK civiele overheidstaken uit in Nederland en het Caribisch gebied.

  Bijzonderheden

  Heb jij interesse in een mooie functie op mbo-niveau bij de Koninklijke Marine? Mail dan je cv naar burgerbijdemarine mindef.

  nl. Wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier