Machine operator
Start People
Bolsward, NL
12 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Leuke collega's? Uitdagende werkzaamheden? Verantwoordelijkheid én ook nog een een goed salaris? Dan moet je bij UCC Coffee in Bolsward zijn.

Op dit moment zijn wij op zoek naar meerdere ervaren operators.

Bij UCC Coffee zijn er verschillende afdelingen : koffiepakkerij, koffiepads, branderij / malerij en Rovema bonen. Op één van deze afdelingen kom jij te werken, waar je verantwoordelijk bent voor de productie van jouw lijn.

De orders voor de productie krijg je toegestuurd en deze verwerk je volgens de planning. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit :

 • Ombouwen van productielijnen;
 • Reinigen van de productielijnen, machines en de werkvloer;
 • Voorkomen en verhelpen van storingen;
 • Kwaliteitscontroles.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Ben jij dé ervaren operator die wij zoeken? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

  Je zal intern worden opgeleid bij UCC. Tijdens deze opleiding zul je meelopen met een ervaren operator van UCC. Deze opleiding biedt jou de kans om alle ins en outs te leren kennen van het operatorvak, dit zal ongeveer 6 tot 8 weken in beslag nemen.

  Verder kun jij het volgende verwachten :

 • Een fulltime functie voor langere tijd, kans op een vaste aanstelling bij UCC als jij voor langere tijd goed functioneert;
 • Een salaris van €2712 bruto per maand (inclusief ploegentoeslag) tijdens het inwerktraject in 3 ploegen;
 • Een salaris van €2787 bruto per maand (inclusief ploegentoeslag) na het inwerktraject in 3 ploegen;
 • Ploegentoeslag van 15% bij 3-ploegen (30% in de nachtdiensten) en 28,5% bij 5-ploegen;
 • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer tot maximaal €6,40 per dag.
 • Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als operator? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je C.V. met motivatie naar ons toe door middel van de sollicitatie knop!

  Als je meer informatie wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Emily Lazeroms of Wilco de Jong, tel. 058-2983400

  Vaardigheden

  Verantwoordelijkheid is jouw tweede naam. Dat word jij namelijk voor de productie van jouw lijn! Omdat jij de enige operator bent aan een bepaalde lijn is het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken.

  Tevens zijn er bij sommige productielijnen inpakkers aan het werk waar jij het aanspreekpunt voor bent. Dit maakt dat wij het belangrijk vinden dat je kan samenwerken met anderen.

  Omdat je werkt in de voedingsmiddelenindustrie bij UCC is voedselveiligheid, nauwkeurig en secuur werken erg belangrijk, dit verwachten wij dan ook van een operator. Daarnaast :

 • Heb jij enkele jaren werkervaring als operator;
 • Heb jij een afgeronde MBO-opleiding;
 • Heb jij goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ben jij bereid om in zowel in 3 als 5 ploegen te werken.
 • Over de werkgever

  Als groot koffieproducent maakt de fabriek in Bolsward deel uit van het familiebedrijf Ueshima Coffee Company. UCC produceert huismerkkoffie, maar biedt ook een aantal merkproducten aan.

  UCC bezit, als onafhankelijk koffiebedrijf, haar eigen koffieplantages en koffiebars. Het selecteren van de bestanddelen van de koffie en thee wordt zorgvuldig gedaan bij de beste plantages overal op de wereld.

  En laat nét de fabriek in Bolsward deel uitmaken van zo'n wereldomvattend bedrijf. Iedereen doet ertoe bij UCC en UCC denkt daaraan.

  Er wordt daarom geïnvesteerd in langdurige werkrelaties met verschillende opleidingsmogelijkheden. Zo bevordert UCC het werken in een informele organisatie waarbij elk individu telt.

  De fabriekslocatie in Bolsward is gemakkelijk te bereiken vanaf Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier