Persoonlijk begeleider 24-uurs WLZ woonvoorziening volwassenen met psychiatrische kwetsbaarheid, (28 uur)
HVO-Querido
Amsterdam
2 dagen geleden

Jouw rol

Jij bent de spin in het web, en ziet precies wat er nodig is om bewoners stabiel en prettig te laten wonen. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van elf bewoners en werkt nauw samen met twee andere persoonlijk begeleiders en een zorgcoördinator om de WLZ begeleiding continue te optimaliseren, samen met een team van verschillende functies.

Je begeleiding is gericht op stabiel en prettig wonen. Het echte thuisgevoel waar wij met elkaar dagelijks aan bijdragen, helpt hier enorm bij! Je werkt methodisch en richt je op het formuleren van o.

a. begeleidingsplannen om het ondersteunen en begeleiden van de bewoners door het gehele team op rolletjes te laten verlopen.

Wij focussen ons op de individuele krachten van onze bewoners binnen de veilige omgeving van de groep waar men mee woont.

Je deelt 1 / 3e van de totale caseload met nog twee persoonlijk begeleiders met wie jij regelmatig overleg hebt over de voortgang.

Kortom; je monitort, evalueert en rapporteert de hele ontwikkeling van de bewoner op alle leefgebieden en ziet snel wat er nodig is.

Ook overleg je wekelijks met betrokkenen in het (professionele) netwerk van bewoners om jouw begeleiding goed af te stemmen op de behandeling door de psychiater.

Je hebt hierin een belangrijke signalerende en observerende functie. Je neemt het voortouw als een bewoner acute crisiszorg nodig heeft.

Ook ben je innovatief van geest, en durf je te pionieren om de WLZ begeleiding -en zorg continue te verbeteren.

De locatie

De Domselaer is een 24-uurs WLZ woonvoorziening in Amsterdam Oost waar 26 bewoners een eigen studio of kamer hebben. Hier wonen zij onder een dak van beschermd wonen met dagelijks veel groepsmomenten.

Er is een gezamenlijke huiskamer en een grote gezamenlijke keuken waar dagelijks door een professionele kok een warme gezonde maaltijd wordt bereid.

Op het Funenpark hebben we twee satelliet groepswoningen, waar in totaal zes bewoners wonen. Op de Tidorestraat begeleiden we een bewoner individueel.

Alle 33 bewoners ontvangen dagelijks begeleiding en ondersteuning van ons gehele team. Het team bestaat uit : Een zorgcoördinator, verpleegkundige, een kok, persoonlijk begeleiders, ondersteunend begeleiders en een huishoudelijk medewerker.

Iedere functie draagt bij aan een prettig woonklimaat. Je werkt hoofdzakelijk van 09 : 00 tot 17 : 30 uur en bent wisselend inzetbaar van maandag tot en met zondag.

Jouw profiel

Jij bent een optimistische en pro-actieve doener met een vooruitziende blik!

Reflecteren op eigen functioneren is voor jou gesneden koek. Je collega's feedback geven om onderlinge samenwerking te verbeteren, is één van jouw persoonlijke vaardigheden.

Je ziet snel wat er nodig is om het gehele team de meest passende begeleiding -en zorg op maat te geven aan jouw caseload, en weet hierop de dagelijkse taken methodisch te formuleren.

Je durft beslissingen te nemen en er ook van te leren als ze niet optimaal uitpakken. Je legt graag en met gemak contacten zowel intern als extern.

Je bent er op gericht dat deze contacten en / of initiatieven in het voordeel van jouw cliënten uitwerken. Je hebt ervaring in het begeleiden van stagiaires en nieuwe collega's kunnen leren van jouw ruime werkervaring en visie op begeleiding.

Tot slot heb je een helicopterview en kan je ook overstijgend het overzicht houden om snel te schakelen als dit wordt gevraagd.

Herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou.

 • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond (bij voorkeur SPH, MWD, GGZ Agoog of een andere vergelijkbare agogische opleiding) en minimaal 4 jaar ervaring is een pré
 • Je kan snel schakelen en weet de lijnen uit te zetten (zowel intern als extern) ten behoeve van de stabilisatie van jouw caseload.
 • Zelfreflectie zit in je DNA
 • Vanzelfsprekend denk je in mogelijkheden en oplossingen;
 • Het is een talent van jou om de regie en het overzicht te houden, ook als het eens flink anders loopt.
 • Arbeidsvoorwaarden & bijzonderheden

  Een baan met veel ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Jouw salaris bedraagt maximaal € 3.755,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 50, CAO GGZ).

  Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Een online competentievragenlijst, referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure.

  Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.

  HVO-Querido hecht waarde aan een divers samengesteld medewerkersbestand. Wij streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking met alle verschillen die je maar kunt bedenken.

  Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis voelt

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier