Projectleider Woningbouw.
Centerpoint
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. U werkt samen met een werkvoorbereider en een uitvoerder en u rapporteert aan de bedrijfsleiding.

Het betreft met name woningbouwprojecten. De projecten worden hoofdzakelijk verkregen uit aanbesteding. U bent verantwoordelijk voor de financiële bewaking van uw projecten en u ziet er op toe dat de projecten conform de kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

Functieeisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig projectleider. U bent proactief, communicatief vaardig en u beschikt over een sterk ontwikkelde helikopterview.

U heeft ervaring met woningbouw projecten, zowel grondgebonden als gestapeld. U bent op korte termijn beschikbaar.

Opleidingsniveau : MBO

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een zelfstandig georiënteerd bouw- en ontwikkelingsbedrijf in de regio Rotterdam. Door de jaren heen is er expertise opgebouwd op het gebied van verbouw- en onderhoudsprojecten, nieuwbouwprojecten in utiliteitsbouw en woningbouw en het realiseren van projecten vanuit de eigen planontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier