Technisch Specialist Data en Security
Rexel Nederland
Zoetermeer
5 dagen geleden

Als Technisch Specialist bij Rexel ben je verantwoordelijk voor het technisch adviseren van klanten en collega’s over producten van het merk Gigamedia.

Ook ondersteun je klanten en de interne verkooporganisatie op commercieel gebied. Op deze manier draag je bij aan de realisatie van het vastgestelde omzettarget.

Je bent specialist als het gaat om het productportfolio van Gigamedia en ondersteunt de Sales Consultant, binnendienstcollega’s en klanten.

De aanvragen en verzoeken die je krijgt variëren van voorraadvragen tot technische kwesties met betrekking tot Gigamedia-producten en komen voornamelijk binnen via de mail of telefoon.

Sommige vragen kun je makkelijk beantwoorden, anderen vergen wat meer uitzoekwerk. Wanneer klanten een bestelling willen plaatsen, adviseer je hen over de juiste producten.

Ook ondersteun je de Sales Consultant bij het uitbrengen en bespreken van offertes op technisch gebied.

Om je collega’s en klanten optimaal te kunnen bedienen, zorg je dat je markt- en productkennis op peil blijft. Je volgt trainingen die door Gigamedia worden verzorgd, en ondersteunt de Sales Consultant bij het geven van trainingen aan bijvoorbeeld binnendienstcollega's.

Ook ben je verantwoordelijk voor het kennisniveau van de collega's op de vestigingen en ondersteun je hen met enige regelmaat.

Je bent onderdeel van het team Own Brands, dat verder bestaat uit een Own Brands Manager en twee Sales Consultants Gigamedia en collega’s van de merken E-mobility en Bizline.

Je werkt vooral zeer nauw samen met de Sales Consultants Gigamedia, die jij zowel in het veld als op kantoor ondersteunt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier