Bouwkundig Tekenaar
Olympia
Coevorden, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Onze opdrachtgever verhuist in de komende jaren naar een nieuw en modern pand. De energie en dynamiek die dat met zich meebrengt is sprekend voor deze sterk ontwikkelende

organisatie waar hard wordt werkt aan toekomstbestendigheid en modernisering.

Spreekt jou dit aan? Lees dan verder!

In deze rol ben je méér dan een bouwkundig tekenaar. Naast het feit dat jij weet hoe je het beste alle eisen en specificaties moet verwerken in o.

a. een bouwaanvraagtekening, regel je ook zelf dat je alle benodigde informatie hebt, spar je veel met collega's, heb je

contact met klanten en leveranciers én heb je veel invloed op de indeling van het eindproduct. Dat maakt deze baan al heel afwisselend.

Daarnaast werk je in een blijvend ontwikkelende organisatie. Zo gaat deze organisatie op korte termijn volledig over van tekenen in Autocad naar Revit, omdat er steeds meer gewerkt wordt vanuit BIM.

Jij bent als bouwkundig tekenaar actief betrokken bij deze overgang. Elke dag werk je aan verschillende projecten in diverse stadia en wisselend in omvang. In

de verkoopfase zorg je voor de offertetekening die de accountmanager aan de klant voorlegt. Op basis van het bestek of programma van eisen ontwerp je een logische indeling.

In deze fase is er nog relatief weinig detailinformatie en denk je zelf actief mee over een goed voorstel en plan.

Wanneer de opdracht binnen is, ga je aan de slag met de bouwaanvraag tekeningen.

Hierbij heb je te maken met veel details zoals brandwerendheid, daglicht- en ventilatieberekeningen en de statische constructie.

Hiervoor vraag je, zelf of via de projectmanager, advies en informatie op bij partners en adviesbureaus om ervoor te

zorgen dat je alle informatie compleet kunt maken.

Nadat de vergunning binnen is, zorg je ervoor dat de productie aan de slag kan door het maken van detailtekeningen, fundatietekeningen, doorsnedes en werktekeningen. Voor

en tijdens de productiefase heb je veel contact met de werkvoorbereider, projectmanager en productieleider om tussentijds af te stemmen of nog even een detail uit te werken.

Je bent dus bij alle fases van de projecten betrokken en bent een onmisbare factor! Kortom een uitdagende en dynamische rol in een organisatie waar volop ruimte is om je te ontplooien!

Herken jij jezelf in deze uitdagende functie met volop mogelijkheden tot ontwikkeling, meedenken en verbeterpunten? Dan komen we graag met je in contact!

Voor meer informatie bel Stefan Wiersema via 06-28304426 of mail : s.wiersema olympia.nl Arbeidsvoorwaarden

Uitdagende baan in een enthousiast team bij een dynamische onderneming

Gedegen inwerkperiode / training en inspirerende coaching

Groeiende organisatie met diverse productontwikkelingsprojecten

Ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor initiatieven

Goed salaris conform cao waarbij gekeken zal worden naar zowel ervaring als opleiding

Fulltime baan met direct een dienstverband bij de opdrachtgever

Vaardigheden

Je hebt een gedegen opleiding in technische richting en ervaring in een bouw gerelateerde omgeving.

Je hebt ervaring met tekenpakketten, kent Revit al goed of hebt

hier in ieder geval enige kennis van.

Heb je voldoende ruimtelijk inzicht en technische affiniteit om Revit goed onder de knie te krijgen, dan krijg je alle ruimte om dit verder te ontwikkelen

Je bent woonachtig in de regio Hoogeveen , Emmen , Hardenberg , Zwolle

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is specialist in het leveren van zowel tijdelijke en semipermanente huisvesting zowel nationaal als internationaal.

De verschillende merken hebben ieder hun eigen specialiteit om u de beste service te garanderen. Binnen het bedrijf is al meer dan 60 jaar ervaring.

Sinds 1955 bieden zij dagelijks passende oplossingen met betrekking tot modulaire bouw. Zij adviseren, ontwerpen, fabriceren, verkopen en verhuren flexibele bouwsystemen, van kantoorunit tot sanitaire units, van noodlokalen tot tijdelijke schoolgebouwen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier