Wikkelaar Elektromotoren IJmuiden
Tata Steel
Alkmaar, Nederland
3 dagen geleden

Werken als elektromonteur in een afwisselende baan waarin je zowel in onze werkplaats als ook op locatie jouw vakmanschap kan uitoefenen.

Wat ga je doen?

Als elektromonteur in de wikkelarij ga je aan de slag in een klein team van specialisten op het gebied van wikkelen van elektrische machines.

Je werkzaamheden bestaan uit het repareren en wikkelen van de elektrische componenten in ter revisie aangeboden elektrische motoren en generatoren.

Je begint de dag om 07.00 uur en start met een kop koffie samen met jouw collega’s. De coördinator heeft de weekplanning op orde en vertelt jou waarmee je aan de slag gaat.

Er dienen spoelen gewikkeld te worden en dat is zeer nauwkeurig werk. Dit kunnen grote, maar ook zeer kleine spoelen zijn.

De andere dag ben je ankers en statoren aan het impregneren of bandages aan het vernieuwen van ankers. Dit doe je samen met een klein team, waaronder één leerling.

Jij bent ook verantwoordelijk voor het mentorschap van jonge vaklieden en stagiairs. De werkzaamheden verschillen week tot week en dat maakt dit een uitdagende baan.

Je bent een echte doorzetter die niet voor één gat te vangen is. Je werkt precies en zorgvuldig en kwaliteit leveren is voor jou vanzelfsprekend.

Je hebt enige ervaring met onderhoud aan complexe installaties en vindt het een uitdaging om je kennis op het gebied van wikkeltechnieken en isolatiesystemen te vergroten.

Je moet het geduld hebben om langere tijd aan één project te werken. Je kunt werken onder tijdsdruk en hebt geen problemen met incidenteel overwerk.

Herken jij jezelf hierin?

Om deze veelzijdige functie goed in te kunnen vullen, is het belangrijk dat jij service gericht en technisch vaardig bent, daarnaast :

 • heb je een elektrotechnische opleiding op MBO-3 niveau.
 • heb je ervaring met het onderhoud aan Elektrische / Sterkstroom installaties.
 • heb je kennis van het wikkelen van motoren / generatoren en ben je vanzelfsprekend bereid om (vak)cursussen te volgen.
 • ben jij een echte doorzetter die oplossingsgericht een probleem benaderd.
 • heb je geen startschot nodig om in actie te komen.
 • ben jij tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden zeer nauwkeurig.
 • vind je het geen probleem om mee te draaien in de consignatiedienst.
 • Wat bieden wij jou?

  De grootte van het terrein in combinatie met de diversiteit aan techniek is uniek in Nederland, dat betekent dat jouw werkplek een absoluut unieke werkomgeving is. Daarnaast :

 • Bieden wij je bij indiensttreding een contract voor onbepaalde tijd aan.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en niveau verhogende opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een bedrijventerrein waar je verliefd op wordt en waar je na een jaar nog steeds niet alles gezien hebt.
 • ontvang je een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3495,- bruto per maand is.
 • ontvang je naast een variabele winstdeling een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • beschik je over minimaal 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
 • bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekende pensioenvoorziening.
 • Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.
 • a. golf, hockey, hardlopen en roeien.

  Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw team

  Je komt terecht in een zeer hecht team van vier man. Dit team bestaat uit drie collega wikkelaars en één coördinator. De afdeling opereert als een keten, dus werk jij ook veel samen met andere collega’s op de werkvloer.

  Op de vrijdag wordt er vaak een vissie’ gehaald bij de viswinkel op het terrein. De sfeer in het team is erg goed.

  Jouw fabriek

  HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek.

  Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen.

  Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn.

  Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

  Solliciteren of meer weten?

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Tommie Vogelsang, Corporate Recruiter, telefoon : 0251491618.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier