Project Engineer Automatisering Energie
LMH Engineering
Roosendaal, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Project Engineer Automatisering

Wat ga je doen?

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het A-Z realiseren van verschillende projecten op het gebied van net- en stationsautomatisering en smart grids.

Dit zijn SCADA-systemen voor de besturing van elektrische hoog- en middenspanningsnetten. Zowel het voorbereiden, opstarten en begeleiden is voor jou dagelijkse kost.

In deze functie ondersteun je het team met jouw technische kennis en ervaring. Daarnaast onderhoud jij het contact met bestaande klanten maar bouw je ook nieuwe relaties op.

Voor technische vragen ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Daarnaast zal je met jouw kennis van processen op het gebeide van elektrische energietechniek ook je vaardigheden gebruiken op het gebied van IT.

Zodat je de automatiseringsoplossingen kunt ontwikkelen en samenstellen naar de wensen en behoeften van de klant. Bovendien blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. eigen vakgebied.

Wat wordt jou geboden?

 • €2.600-€4.000 per maand
 • CAO Klein Metaal
 • 27 vakantiedagen + 13 ATV
 • Pensioen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • HBO Elektrotechniek
 • Affiniteit met automatisering
 • Spreekt Nederlands en Engels
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken bij een organisatie die momenteel 5 jaar bestaat. Door groei zijn zij op zoek naar nieuw personeel. Dit bedrijf biedt diverse schakelinrichtingen en automatiseringsoplossingen aan.

  Dit is allemaal op het gebied van processen in de industrie, infrastructuur en energie. Dus de klanten waarmee je te maken krijgt zijn onder andere industrie, nutsbedrijven en bedrijven gespecialiseerd in de verkeers-infrastructuur.

  De ontwikkelingen, in eigen huis, in samenwerking met andere specialisten hebben geleid tot unieke producten in de traditionele elektrotechniek en high tech elektronica.

  Dus wil jij bij een vooruitstrevende innovatieve organisatie werken, dan ben je hier bij het goede adres!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via jules.haulussy lmhengineering.

  com of (010) 754 2727. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €2600 - €4000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier