Montagemedewerker (raambekleding)
Intermediair Uitzendbureau
Rosariumstraat 61 7311 JR APELDOORN,NL
12 dagen geleden

detail vacature 1679015

terug naar overzicht vacatures

Algemeen

Functie : Montagemedewerker (raambekleding)

Plaats : VOORST GEM VOORST

Werkzaamheden

Voor een opdrachtgever is Voorst dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium railsystemen, binnen- en buitenzonwering producten, lichtweringsystemen, gordijnstoffen, separatiestoffen en technische stoffen voor de projectmarkt.

Al deze producten worden uitsluitend geleverd via de professionele projectinrichter (kantoorinrichter, vloerenbedrijven).

In Nederland hebben zij ca. 100 relaties door het gehele land. Hun producten worden voornamelijk toegepast in de gezondheidszorg bij ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingstehuizen en in de utiliteitsbouw bij kantoren, scholen en openbare gebouwen.

Deze organisatie houdt zich tevens bezig met projectontwerpen en advisering m.b.t. de diverse producten en kan voor de gehele organisatie en realisatie van het project zorgdragen, waaronder inmeten en montage.

Eisen

Ben jij een gedreven vakman of wil je het graag leren? Lijkt het je leuk om samen met collega's raambekleding producten te monteren en als jij het ook geen probleem vindt om 1 of 2 dagen in de week in onze assemblage afdeling mee te werken.

 • Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat zoeken wij : Kennis of ervaring met railsystemen, raambekleding en buitenzonwering of bereid om dit te willen leren;
 • Wil blijven ontwikkelen om een vakspecialist te worden; Het diploma VCA of bereid deze te halen; Ervaring in de Woning- / Projectinrichting is een pré;
 • Woonachtig bij voorkeur in de buurt van Voorst (gem. Voorst); In het bezit van rijbewijs B

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier