Sociotherapeut kinder & jeugdpsychiatrie 0 tot 6 jaar Almere (16 uur)
GGz Centraal
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Ben jij een enthousiaste en flexibele sociotherapeut met specifieke interesse in en expertise met jongeren in de leeftijdsgroep 0-

6 jaar? Dan komen wij graag met je in contact!

In je functie als sociotherapeut ben je samen met 1 collega sociotherapeut verantwoordelijk voor de ouderbegeleiding van de kinderen van de Tamboerijn en Triangelklas.

Er is nauwe afstemming met de betrokken behandelaren van Fornhese over de doelen en de voortgang.

Je neemt deel aan de evaluatiegesprekken tussen ouders, school en Fornhese. Daarnaast geef je individuele en groepsbegeleiding aan de kinderen en kijk je mee in de klas om zicht te krijgen op de kinderen.

Tevens is er overleg met de leerkracht over de ontwikkeling van het kind. Belangrijk is je systemische manier van denken en werken.

De kinderen zijn allen kleuters in de leeftijd van 4-6 jaar, incidenteel mogelijk iets ouder.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen binnen het Onderwijs Jeugd Arrangement wordt ook nagedacht over het starten van een oudergroep tijdens de lesuren van de kinderen en een 'familieklas' op woensdagmiddag.

Een belangrijke rol is hierin voor de sociotherapeut weggelegd. Tot slot neem je deel aan het multidisciplinair overleg op school (1x per 6 weken) met leerkrachten van de Triangel en Tamboerijn en de betrokken medewerkers van BP 0-6.

Arbeidsvoorwaarden :

 • wij bieden een parttime contract voor 16 uur per week voor bepaalde tijd, vooor de duur van één jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn een onderdeel van onze selectieprocedure, de kosten voor de aanvraag worden door ons vergoed;
 • Functie eisen :

  De functie binnen de Bombardon kan ook prima een combinatie zijn van werkzaamheden elders binnen Fornhese. Denk hierbij aan combinatie met werken binnen de deeltijdbehandeling of de kliniek in Almere.

  De vakantieperiodes zijn afgestemd op de schoolvakanties. We zoeken iemand die in het ritme van de school de werkzaamheden verricht.

  Verder heb je nodig :

 • een relevant HBO-diploma (SPH of pedagogiek);
 • kennis en ervaring met de doelgroep, psychopathologie en groepsdynamische processen;
 • ervaring in het geven van individuele en groepsbegeleiding aan jonge kinderen;
 • ervaring met het (zelfstandig) geven van ouderbegeleiding / opvoedondersteuning en / of systemisch werken;
 • een flexibele opstelling, stressbestendigheid en resultaatgericht werken;
 • goed samen kunnen werken in een multidisciplinair team;
 • je neemt graag initiatief en bent ondernemend in in het mee ontwikkelen van goede psychiatrische zorg in tijden van transformatie van de zorg rondom jeugd.
 • Bij interesse in deze vacature :

  Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Joke van der Sluis 06-

  12385322. Zij neemt graag de tijd voor je!

  Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

  Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder.

  Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

  Uitgebreide informatie over de

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier