Verzorgenden IG
Amsta
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Over ons

Amsta is op zoek naar Verzorgenden IG (parttime) voor onze locatie Wonen met Zorg De Werf te Amsterdam Oud-West.

Er zijn zowel vacatures in de wisseldiensten maar ook zijn er mogelijkheden in vaste avonddiensten(patroon).

Functie

Ben jij een verzorgende met een klinische blik die graag een actieve bijdrage levert aan het verder vormgeven van onze locatie, de kwaliteit van zorg verder wil professionaliseren en die goed kan schakelen tussen verschillende cliënten en hun ziektebeelden?

En wil je daarnaast graag een bijdrage leveren aan een warm woon- en werkklimaat waar cliënten zich veilig voelen? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Aantal uur : 24-32 uur

Contractsoort : 1 jaar, met de intentie het contract te verlengen

Locatie / Standplaats : Woon- Zorgcentrum Wonen met Zorg De Werf / Amsterdam Oud-West

Wij zijn op zoek naar Verzorgenden IG met oog voor detail en kwaliteit van zorg. Je bent het aanspreekpunt voor de cliënt en diens mantelzorgers en je begeleidt stagiaires en leerlingen.

Verder hou jij je bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, observeren, verzorgen, verplegen en begeleiden van de cliënten met verschillende ziektebeelden.

Je werkt nauw samen met (multidisciplinaire) collega’s en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Ook de Werf is hard aan de slag met zelforganiserende teams en het werken met teamtaak verantwoordelijken.

Doordat wij een actieve bijdrage vragen aan het verder vormgeven van de afdeling is er voldoende afwisseling en uitdaging in je werk.

Dit vergt flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen, je mag hierbij de nodige scholing en ondersteuning verwachten.

Wie we zoeken

Je bent ondernemend en beschikt over het nodige incasseringsvermogen. Je bent minimaal in het bezit van het diploma Verzorgende IG.

Je hebt affiniteit met chronisch zieke ouderen en psychiatrie.

Je volgt de ontwikkelingen binnen de zorg voor deze specifieke doelgroepen op de voet en bent altijd op zoek naar nieuwe manieren voor ontwikkeling.

De locatie

Samen staat wij voor 24-uurs zorg, met de juiste bejegening naar onze cliënten toe.

De Werf (met BOPZ erkenning) biedt ruim 80 cliënten een thuis en daarnaast 4 bedden Kortdurend Verblijf. Onze cliënten hebben zowel een somatisch en / of psychogeriatrisch indicatie.

Wat we bieden

Wij bieden je een interessante baan in een organisatie met ervaren mensen in de VG en VVT-sector. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel en Amsta biedt je de mogelijkheid om je in je vakgebied verder te blijven ontwikkelen.

In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar voor 24-32 uur per week met de intentie het contract te verlengen naar onbepaalde tijd.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT, FWG 35, max. € 2668,93 o.b.v. een 36-urige werkweek.

Amsta heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen en bovendien bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier