Onderhoudsmonteur staalindustrie
Werk Talent
Roosendaal
5 dagen geleden

Over de functie Voor de functie als onderhoudsmonteur werk je bij ons bij vaste klanten voornamelijk in de regio Zeeland / West-Brabant.

Zij zijn gefocust voornamelijk de staalindustrie en je komt dan ook bij de mooiste bedrijven in deze regio.Geen dag is hetzelfde, het kan zijn het oplossen van storingen, onderhoud plegen aan machines, installeren van machines / kranen, maar ook het keuren van gereedschappen en installaties.

Voor deze functie zoeken we dan ook echt een vakman, met passie voor techniek. Advisering richting klanten hoort er namelijk ook bij.

Kennis op alle technische vlakken is dan ook wenselijk, mechanisch, elektro, pneumatisch en hydrauliek. Eventuele opleiding hierin is hierin mogelijk.

Binnen de functie ga je alleen of in een koppel naar de klant om daar aan de slag te gaan. Daarnaast schakel je veel met het personeel dat op locatie werkt.

De dag begint op tijd, bepakt en bezakt met de werkbus vertrek je naar locatie en normaliter ben je weer op tijd thuis.

 • Wat wij bieden Voor de functie bieden wij het volgende : Fulltime tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast;Werken volgens CAO Klein Metaal;
 • Werken in dagdienst;Startsalaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de € 2500 - 3200 euro bruto per maand; Een vaste baan met afwisselend en uitdagend werk : geen dag is hetzelfde;
 • Werkbus van de zaak;Telefoon van de zaak;Werken in een klein bedrijf met informele sfeer en korte communicatielijnen.

 • Wat wij vragen Voor deze functie zoeken wij : Een gezellige, gemotiveerde werknemer met een technisch gerichte opleiding;
 • Een aantal jaar werkervaring als monteur (richting staalindustrie heb je een streepje voor);Bereid tot opleidingen te volgen richting vakgebieden / NEN certificering bijvoorbeeld;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift; Woonachtig in de regio West-Brabant : Breda / Roosendaal / Bergen op Zoom.

  Over het bedrijf Binnen het kleine familiebedrijf werken wij met directe en korte lijnen.De werksfeer is heel informeel.

  Gedurende de jaren hebben wij een goede naam in de regio opgebouwd en komen wij bij vaste klanten en partijen.Voornamelijk werken wij in de regio West-Brabant en Zeeland.

  Naast hard werken vinden wij het belangrijk dat de band met onze werknemers goed is en dat zij zich gewaardeerd voelen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier