Veldwerker
ARCADIS Belgium nv
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
5 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Ga jij graag op pad om het veldwerk in onze bodemprojecten uit te voeren?

Wat ga je doen

Als veldwerker / milieukundig begeleider voer je zelfstandig of samen met collega’s - veldwerk uit. Dit doe je voor verschillende soorten (bodem)onderzoeken uit te voeren.

Naast het milieukundige deel kun je andere onderdelen van het veldwerk uitvoeren. Denk aan bodemkundig-hydrologisch-, cultuurtechnisch- of geotechnisch onderzoek.

Ook verzorg jij de milieukundige begeleiding bij saneringen.

Enkele voorbeelden van projecten die wij uitvoeren zijn :

 • bodemonderzoek op industriële complexen;
 • bodemonderzoek naar nieuwe verontreinigingen zoals PFAS, GenX, energetische materialen en andere zorgwekkende stoffen;
 • grondwatermonitoringsprojecten op verschillende sites;
 • milieukundige begeleiding voor bodemsanering en grondverzet op verontreinigde locaties;
 • veldwerk en milieukundige begeleiding bij zorgplicht- incidenten bij onze klanten;
 • milieukundige begeleiding en veldwerk op projecten in het kader van herontwikkeling, bouw en andere civieltechnische werkzaamheden;
 • diverse werkzaamheden rond QHSE-aspecten van het (veld)werk (quality, health, safety, environment).
 • Jouw werkomgeving bestaat uit een club van enthousiaste, gekwalificeerde en gedreven professionals. Je werkt samen met collega’s (andere veldwerkers, milieukundig begeleiders, specialisten en projectleiders) uit het bodemteam Rotterdam, maar ook met collega’s uit de andere bodemteams.

  Veilig werken staat voorop. We willen dat iedereen veilig naar zijn werk kan en veilig weer terug naar huis gaat.

  Jouw team

  Als milieukundig begeleider / veldwerker maak je onderdeel uit van de adviesgroep Bodem Programma’s en grote Projecten. Deze groep bestaat uit ongeveer 45 medewerkers.

  We houden ons bezig met grote projecten en langlopende contracten voor klanten in de chemie, petrochemie, nutssector en infrastructuur.

  Wij zoeken vooral versterking in de regio Rotterdam en West-Nederland. Maar, werken in de buurt van onze kantoren in Arnhem of Den Bosch is ook mogelijk.

  Het team in Rotterdam bestaat uit zo’n 15 collega’s. We werken vanuit ons kantoor in Rotterdam en vanuit kantoor op locatie bij de klant.

  Wat vragen wij

  Als veldwerker / milieukundig begeleider heb jij een hoog veiligheidsbesef. Je hebt doorzettingsvermogen en een gezonde mate van stressbestendigheid.

  Je werkt zelfstandig en tegelijkertijd ben je gericht op het samen behalen van het beste resultaat. Verder beschik jij over :

 • Een afgeronde mbo-opleiding, bijvoorbeeld richting milieu / bodem;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als milieukundig begeleider / veldwerker;
 • Ervaring binnen de Oil&Gas sector / binnen de industrie is een pré;
 • In het bezit van de SIKB-BRL-certificaten : 2001, 2002, maar ook (of op korte termijn willen halen) 6001 (en evt. 6002 en 6003);
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, normen en protocollen (Wet Bodembescherming en het Besluit Bodemkwaliteit);
 • In bezit van VCA-VOL (of bereidheid dit op korte termijn te behalen);
 • In bezit van een rijbewijs (bij voorkeur BE); voor het uitvoeren van werkzaamheden stellen we een auto of bus beschikbaar.
 • Flexibele instelling.
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam of (Zuid)west Nederland.
 • Wat bieden wij

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Lees van Arcadianen om erachter te komen hoe wij dit doen. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. De biedt veel (internationale) programma’s.

  Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Heb je vragen of is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Neem dan contact op met , recruiter, via telefoonnummer +31 6 2165 5862 of via .

  Ook voor vragen of mogelijkheden bij Arcadis help ik je graag verder. Ben je klaar om te solliciteren dan ontvang ik graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-JG1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier