Projectmanager ICT Applicaties
Albeda mbo alumni
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Projectmanager ICT Applicaties

Bron : Santana Venema

Fulltime te Rotterdam

Albeda is als ROC voor het MBO een begrip in Rotterdam en omstreken, iets waar studenten en medewerkers enorm trots op zijn.

Albeda wil de toon blijven zetten in het bieden van uitstekend en inspirerend onderwijs dat maximaal aansluit bij de behoefte in de samenleving, voor een beroep dat ertoe doet.

In een tijd als deze speelt ICT hier een steeds belangrijkere rol in. De afdeling ICT van Albeda wil met haar dienstenportfolio perfect aansluiten bij de behoefte van het onderwijs.

Wij doen binnen Albeda als gevolg hiervan vele ICT-projecten, zowel voor het onderwijs en de business als ook op het gebied van de basis infrastructuur.

Binnen de afdeling projectmanagement zijn wij nu op zoek naar een Senior projectmanager ICT. Voor deze vacature zoeken we iemand met veel kennis en ervaring in het vak van projectmanagement op het gebied van ICT.

Iemand die verantwoordelijkheid neemt, visie heeft en op professionele wijze invulling geeft aan het organiseren, leiden en begeleiden van projecten.

Wat ga je doen?

Als projectmanager ICT bij Albeda maak je onderdeel van het team Innovatie, Programma’s en Projecten. Je bent verantwoordelijk voor de ICT-projecten en zorgt dat deze binnen de gestelde eisen (tijd / kwaliteit / geld) worden gerealiseerd.

Je stelt een projectvoorstel en een projectplan op en organiseert dat er een goede projectstartarchitectuur (PSA) gemaakt wordt, ook om de techniek in goede banen te leiden.

Je rapporteert over het( / de) (deel)project(en) aan de opdrachtgever en de stuurgroep. Je communiceert met de interne en externe stakeholders van jouw project en zorgt ervoor dat de verwachtingen richting alle belanghebbenden uitstekend zijn gemanaged.

Je stuurt interne en externe leveranciers aan binnen jouw projecten. Je zorgt dat jouw projectdeliverables volledig in lijn zijn met de eisen gesteld door de afdeling Security en Functionaris Gegevensbescherming.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je hebt een Hbo / Wo werk- en denkniveau.
 • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring op het gebied van ICT-projectmanagement binnen grote organisaties.
 • Je hebt ervaring met ICT-projecten in het onderwijs (Mbo).
 • Je bent Prince2 Practitioner (Agile) of IPMA C gecertifieerd.
 • Je hebt absoluut kennis en ervaring van Scrum / Agile technieken.
 • Je bent communicatief (van werkvloer tot directie) zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent aantoonbaar effectief in het leiden van multifunctionele teams.
 • Je gaat voor het resultaat.
 • Je bent service- en oplossingsgericht (klanttevredenheid op 1!).
 • Wij zijn op zoek naar een projectmanager die een sterke focus heeft op de gebruikers (eindklanten) van de project deliverables!

  Een projectmanager die vooral :

 • Kennis en aantoonbare ervaring heeft met het implementeren en uitrollen van Applicaties in een gebruikersorganisatie.
 • Een bruggenbouwer is tussen de ICT-afdeling en de gebruikers in het onderwijs.
 • Het uitdagend vindt om in een dynamische omgeving te werken.
 • De projectdoelstellingen kwalitatief hoogwaardig weet te behalen zonder losse eindjes.
 • Gemotiveerd is en om kan gaan met tegenslagen.
 • Wat bieden wij jou?

  In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd maar bij gebleken geschiktheid bieden we een uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

  Je komt te werken op onze ICT Afdeling op de locatie Haastrechtstraat in Rotterdam, op loopafstand van station Rotterdam Lombardijen.

  De afdeling is volop in ontwikkeling en aan het professionaliseren, hierdoor is de functie erg uitdagend en divers en is er veel mogelijkheid voor eigen inbreng.

  Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid centraal staan.

  Albeda biedt je zeer goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt Albeda iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien.

  Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties.

  Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn voortgevloeid uit de cao-mbo biedt Albeda nog een aantal extra regelingen, zoals het cafetariasysteem met hierin mogelijkheden om vanuit brutoloon bepaalde uitgaven te kunnen doen.

  Solliciteren

  Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker.

  Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

  Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop 'Solliciteren'.

  Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

  Je kunt je sollicitatiebrief richten aan : Raymond Kuiters.

  De vacature sluit op : 29 augustus 2022.

  Vanwege de zomervakantie wordt er pas na de sluitingsdatum van de vacature contact opgenomen met sollicitanten.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Details van de functie

  Type contractBepaalde tijdAanvangsdatum01-09-2022Einddatum31-08-2023FunctieschaalSchaal 12Werktijdfactor1Hoofd werklocatieHaastrechtstraat 3

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier