Lead Engineer - Regio Doetinchem - Doetinchem
Janssen Personeelsdienst
Doetinchem, NL
11 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een specialist op het gebied van robotisering, metaalbewerking en productieautomatisering, zijn wij op zoek naar een lead engineer.

Deze vacature past perfect bij jou als je een techneut in hart en nieren bent en ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Je ontwikkelt speciaalmachines, interne transportsystemen en robotopstellingen voor klanten in diverse branches. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in de werkplaats, maar in enkele gevallen kan je worden gevraagd om klanten in zowel binnenland als buitenland te bezoeken.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en het uiteindelijke functioneren van de door jou bedachte oplossingen. Hierbij houd je altijd rekening met het kostenplaatje.

Functie-eisen :

Als je ervaring hebt als lead engineer en daarnaast een afgeronde HBO mechatronica, of soortgelijke opleiding hebt afgerond, dan is deze functie je op je lijf geschreven.

Daarnaast is het prettig als je een techneut bent die zowel ervaring heeft met het theoretische als het praktische gedeelte.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een baan aan bij een bedrijf, waarbij de arbeidsvoorwaarden goed zijn en je een marktconform salaris krijgt. Een 38-urige werkweek, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.

Opleiding en training voor verdere ontplooiing in je nieuwe baan worden gefaciliteerd d.m.v. een opleidingsbudget.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via :

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

WhatsApp 06-30247659

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier