Medewerker E-commerce
PLUS Retail
De Cocksdorp (Texel), NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als medewerker e-commerce coördineer je het totale proces van online bestellingen tot aan levering bij onze klanten. Dat zijn nogal wat schakels! Je bent verantwoordelijk voor het rapen van de boodschappen van de klant en draagt zorg voor de kwaliteit van deze producten.

Ook zorg je ervoor dat onze bezorger de juiste informatie tot zijn beschikking heeft, zodat jullie tot een goed eindresultaat komen als team.

De klant is namelijk afhankelijk van de keuze die je maakt in de winkel en de service die er geleverd wordt. Het zijn intensieve dagen met veel lichamelijke beweging, maar de klanten zijn altijd van de beste service voorzien.

Een job voor een enthousiaste aanpakker die graag wil werken in een jong en dynamisch team.

Wie ben je?

 • Je kunt goed overzicht houden en coördineren
 • Je hebt rijbewijs B
 • Je wordt blij van online
 • Je houdt van werken met collega's en klaarstaan voor klanten
 • Je bent lekker flexibel en pietje-precies
 • Service en klantvriendelijkheid zitten in je bloed
 • Wat bieden we je?

  Bij de PLUS bij jou in de buurt word je elke dag opnieuw uitgedaagd. Hoe?! Je komt in een omgeving terecht met leuk en afwisselend werk waarin je veel vrijheid krijgt.

  Je kunt écht het beste uit jezelf halen. Niet meer genoeg uitdaging? Dan kun je bij ons altijd doorgroeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen.

  Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s. We doen het samen.

  Tegelijkertijd ben je dagelijks bezig met het in de watten leggen van onze klanten. Zeg nou zelf, zo’n baan wil je toch?

  Kom je werken in een klantvriendelijk, enthousiast en energiek team?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier