Tekenaar
Try-act EWIV
's-Heerenhoek, Netherlands
9 dagen geleden

Vacature omschrijving

Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een tekenaar, onze klant adviseert over vraagstukken op het gebied van milieu en ruimte.

Met ons team van adviseurs, onderzoekers en veldmedewerkers zetten wij ons in voor een duurzame (her)inrichting van onze leefomgeving.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een tekenaar.

Als tekenaar verzorg je het tekenwerk voor alle voorkomende disciplines. Met behulp van Autocad-Civil3D vervaardig je digitale ondergronden op basis van kadastrale tekeningen, meetgegevens en overig digitaal kaartmateriaal.

In overleg met de betreffende projectleider / adviseur werk je diverse plannen uit tot werktekening of uitvoeringsontwerp.

Het vervaardigen van 3D-terreinmodellen en het omzetten daarvan in ontgravingsmodellen behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van het door jou geleverde tekenwerk. Tevens los je gesignaleerde problemen op, dan wel bespreek je deze met de betreffende projectleider / adviseur.

Wij zijn op zoek naar een accurate tekenaar die na een passende inwerkperiode zelfstandig en oplossingsgericht kan werken, initiatief neemt en een goede adviesvaardigheid heeft.

Overige vereisten voor deze functie zijn :

 • MBO-opleiding, richting milieu- of infratechniek (of vergelijkbaar);
 • Ervaring met Autocad, bij voorkeur Autocad-Civil3D;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • De voorkeur gaat uit naar iemand met aantoonbare werkervaring.

  Wij bieden een fulltime baan in een enthousiast en hecht team waarbij professionaliteit en vakmanschap voorop staan.

  Herken je jezelf in dit profiel en in deze uitdaging, dan nodigen wij je uit te solliciteren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier