Operator Productie
vanRijsingengreen
Helmond, NL
6 dagen geleden

Wij zoeken operators! Ben jij de aanpakker’ die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Als operator productie bij carrotconcepts bedien je een productielijn waar gezonde snackworteltjes worden geproduceerd. Jij stelt de machines in, met als doel : een zo optimaal mogelijk resultaat behalen.

Bij het starten van je dienst bekijk je welke orders er die dag gemaakt moeten worden. De planning bepaalt in welke volgorde je gaat produceren, zodat de juiste order op het juiste moment gereed is.

Tijdens de productie controleer je het proces en stel je de machines, waar nodig, verder af. Ook meet je de resultaten, wat je waarneemt leg je vast in een matrix in Excel.

Constateer je afwijkingen? Dan ga je uiteraard over tot handelen.

In deze functie stuur je 2 collega’s aan, die aan de lijn werken. Zij houden zich o.a. bezig met het sorteren van de snackworteltjes.

We werken momenteel in twee ploegen. Houd er rekening mee dat je in deze functie in een gekoelde omgeving (7 C / 10 C) werkt, uiteraard krijg je van ons geschikte kleding hiervoor.

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag in onze vanRijsingencarrotconcepts productielocatie, waar je werkt aan heerlijke, gezonde producten.

Een uitdagende functie, binnen een no-nonsense werkomgeving. Je werkt in een mooie, gezonde branche. Ons familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen.

Wij richten ons momenteel met onze verschillende divisies op het zaaien, oogsten, verwerken en verkopen van (momenteel) maar liefst negentien verschillende soorten groente.

Daarbij kun je rekenen op een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met vervolgens uitzicht op een vast dienstverband.

Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een medewerker voor langere tijd.

Ook verstrekken we regelmatig gratis groente en fruit in de kantines. Vind je het leuk om dingen te ondernemen met collega’s?

Word dan lid van onze personeelsvereniging!

Wie ben jij?

Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je beseft dat kwaliteit voor onze voedingsproducten van zeer groot belang is.

Ook heb je een proactieve, flexibele houding en ben je een echte aanpakker’! Je bent te allen tijde gericht op de veiligheid van jezelf en van je collega’s.

Je vindt het daarnaast prettig om samen te werken en gaat daarbij altijd voor het beste resultaat. Verder is het volgende op jou van toepassing :

 • MBO-3 denk- en werkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met food (HACCP);
 • Heb je hiernaast technisch inzicht? En beschik je over een heftruckcertificaat? Dit zijn pré’s.
 • Over het bedrijf

  Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling.

  We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

  We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.

  vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies die zich met vollegrondsgroente bezighouden : vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts.

  De divisies delen behalve groenten en kennis van groenten, ook een hoger doel met elkaar : zero waste. We willen niets verspillen en alles tot op de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier