IT Recruiter
NCOI Groep
Hilversum, Noord-Holland, NL
6 dagen geleden

Dit zijn je werkzaamheden

Vanuit het hoofkantoor in Hilversum verzorgt het recruitment team alle recruitment activiteiten voor alle labels die onder de NCOI Groep vallen.

Vanwege de wens om meer IT vraagstukken in-house te kunnen oplossen, zien wij een toenemende vraag naar nieuwe IT collega’s.

Wij zoeken daarom, ter uitbreiding, een IT recruiter .

Wat je op regelmatige basis gaat werven zijn zowel Business IT rollen, denk hierbij aan Project Manager, Product Owner, Applicatie Beheerder en Business Analist als Technical IT rollen zoals Architect, Developer en System engineer.

Wij hebben deze professionals ook echt wat te bieden. Over ons IT landschap kun je met trots vertellen. We zijn Microsoft georiënteerd en werken met de nieuwste technieken en methodieken.

Denk hierbij aan M365, Azure Functions, Logic Apps, Streaming Analytics, API Management Microsoft Azure, Azure DevOps, Mendix, SAFE en nog veel meer.

Als IT recruiter zorg jij van begin tot eind voor de werving en selectie. Je doet vacature-intakes met de hiring managers, schrijft wervingsteksten, voert gesprekken met kandidaten en doet ook de aanbieding.

Omdat het gaat om schaarse profielen leun jij niet achterover. Je bent een actieve sourcer en door jouw goede communicatieve vaardigheden weet jij latent werkzoekenden te verleiden tot een gesprek.

Je denkt mee over de employer branding en hoe NCOI Groep beter te profileren als IT werkgever. Je krijgt dus ook de ruimte om zelf je wervingsstrategie te bepalen.

Onze online recruitment marketeer staat klaar om je hierbij te helpen.

Daarnaast zijn er constant verschillende projecten binnen het team (NCOI Groep breed) waar we jouw input verwachten. Denk aan projecten op het gebied van candidate experience, doelgroepenbenadering, referral recruitment en het verder ontwikkelen van rapportages vanuit ons ATS.

Als recruiter ben ik blij met mijn vrijheid. Ik ben de baas over mijn agenda, ik geef zelf invulling aan hoe ik te werk ga en mijn advies bepaalt mede welke kandidaten we aannemen.

Daarnaast zie ik hoe kandidaten die ik heb aangenomen verder doorgroeien in de organisatie. Daar ben ik trots op . Brittany Fer.

Ons aanbod

 • Een bruto maandsalaris tot maximaal € 4000,- op basis van 40 uur per week. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
 • Mogelijkheid (flexibel) thuis te werken
 • Pensioenregeling.
 • Korting op onze collectieve zorgverzekering.
 • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen.
 • Om fit en gezond te kunnen werken, heeft iedere medewerker een zit / sta bureau.
 • Pre corona organiseerde onze Social Club regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien.
 • een zomerbarbecue en een groot kerstfeest.

  Jouw profiel

  Je bent een krachtige, dynamische en creatieve persoonlijkheid met ruime ervaring in het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s op het gebied van Learnig en Development.

  Je voelt je thuis in een commerciële omgeving en kunt jouw gedrag en communicatie goed afstemmen op jouw gesprekspartners.

  Wat wij verder belangrijk vinden :

 • Je beschikt over een relevante afgeronde HBO / WO-opleiding (bij voorkeur Opleidingskunde of andere didactische studie);
 • De combinatie van commercieel en inhoudelijk bezig zijn spreekt je bijzonder aan;
 • Je bent een stevige gesprekspartner voor onze klanten als het gaat om organisatie, cultuur, leren en ontwikkelen en leiderschap.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier