roostermaker
Carmel
Hengelo, NL
3 dagen geleden
 • Referentienummer : 3620
 • Ingangsdatum : 01-12-2019
 • Contracttype : Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Omvang : 0,8 fte - 1,0 fte
 • Dienstverband : Parttime / Fulltime
 • Salaris : Maximaal 3.811,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 9).
 • Extra's : Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
 • Ben jij de ervaren roostermaker die ons helpt om een jaarrooster te maken dat optimaal aansluit bij de activiteiten in de school.

  Ben je een roostermaker die meedenkt en adviseert bij formatieve vraagstukken? Denk je in oplossingen, ben je toegankelijk en houd je je hoofd koel tijdens drukke periodes? Dan zoeken wij jou!

  Jouw verantwoordelijkheden

  Je bent verantwoordelijk voor het maken van een jaarrooster in het Zermelo rooster systeem. Daarnaast verzamel je informatie over onderwijsprogramma's, aantallen klassen en groepen, inzetbaarheid van docenten en beschikbare onderwijsruimten.

  Ook heb je een aantal rooster gerelateerde HRM-taken in portefeuille. Je ondersteunt de schoolleiding actief bij het bijstellen en ontwikkelen van beleid waarbij de aspecten personeel, tijd en ruimtebeslag worden gerelateerd aan organisatorische en bedrijfseconomische aspecten.

  Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsbeleid door het uitzoeken van deelaspecten en het verrichten van onderzoek elders.

  Je adviseert de schoolleiding over formatieve vraagstukken. We werken als school met het formatieprogramma Foleta en met het Leerlingsysteem Som Today.

  Kennis van deze systemen is een pre. Organisatorische problemen los je proactief op.

  Jouw profiel

  Je beschikt over een hbo-opleidingsniveau. Kennis over en ervaring met werken in het voortgezet onderwijs is gewenst. Je bent vaardig met geautomatiseerde roosterprogramma’s (bij voorkeur Zermelo) en complexe roosters.

  Ook ben je op de hoogte van ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs en vind je het interessant om je hiermee bezig te houden.

  Je bent bereid scholing te volgen om je kennis op peil te houden. Je hebt affiniteit met formatievraagstukken op het gebied van aanstellingen, inzet personeel en CAO-regelgeving.

  De volgende eigenschappen zijn op jou van toepassing :

 • Je bent goed in plannen en organiseren;
 • Je werkt nauwkeurig (ook onder druk);
 • Je kunt goed omgaan met gevoelige kwesties, weerstand en tegengestelde belangen;
 • Je bent open en toegankelijk en je kunt met humor relativeren;
 • Je bent analytisch, oplossingsgericht en een doorzetter;
 • Je bent initiatiefvol en hebt een actieve houding naar collega’s.
 • Jouw werkplek

  Wij zijn op zoek naar een roostermaker die het roosterteam komt versterken. Dit team heeft een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het maken van de roosters voor de zes locaties van Scholengroep Carmel Hengelo.

  De verwachting is dat je verantwoordelijkheid in eerste instantie uitgaat naar het rooster van het C.T. Stork College. C.

  T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven.

  Scholengroep Carmel Hengelo

  Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden : Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.

  T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

  Vanaf 1 augustus 2018 is de nieuwbouw voor het beroepsgerichte vmbo, het C.T. Stork College, volledig in gebruik genomen.

  Hier geven we samen met onze collega’s van het openbaar voortgezet onderwijs (OSG Hengelo) vorm en inhoud aan het beroepsgerichte onderwijs in Hengelo.

  Ons aanbod

  Het betreft een baan met een functieomvang van 0,8 - 1,0 fte, in eerste instantie voor dit schooljaar maar met uitzicht op een vast dienstverband.

  Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 3.811 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 9).

  Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

  De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier