Revit tekenaar (€2350
Bakker & Bosch
Waalwijk
2 dagen geleden

Welke uitdaging hebben we voor jou?

Als Revit tekenaar ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijfsbureau. Het team bestaat uit 15 personen, waarvan zowel tekenaar, werkvoorbereiders en calculatoren deel uit maken.

Dagelijks wordt er samen gewerkt om doelstelling te behalen. Iedere collega wordt in zijn kracht gezet en draagt op deze manier bij aan het succes van de organisatie.

Vanwege de groei van de organisatie zijn we opzoek naar een Revit tekenaar.

Wat ga je doen?

Als Revit tekenaar heb je een afwisselende functie binnen een hecht team. Samenwerken staat hoog in het vaandel. De focus komt te liggen op het samenstelling van een goedgekeurde Revit tekening voor de productieleider.

Je fungeert als gesprekspartner voor projectleiders en opdrachtgevers. Hieronder een greep uit de werkzaamheden :

 • Het opstellen van zowel ontwerptekeningen en uitvoeringstekeningen;
 • Inkoop van materialen in overleg met de projectleider(selecteren leveranciers / offertes opvragen en opstellen inkoopopdrachten);
 • Je bent het aanspreekpunt en adviseur voor de tekenkamer, calculatie en productie;
 • Bepalen van materialen, gereedschappen en hulpmiddelen ten behoeve van het project;
 • Controleren van orderbevestigingen en facturen van onderaannemers;
 • Het bewaken en invoeren van de projectplanning en hierop inkoop, tekeningen en overige acties afstemmen;
 • Waaraan dien je te voldoen?

  Je bent in staat om zowel zelfstandig alsmede in teamverband te kunnen werken. Een goed technisch inzicht kan je helpen om de functie sneller eigen te maken.

  Ben je ook nog eens in staat een tekening te lezen, werk je gestructureerd, nauwkeurig en ben je een aanpakker? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

  Bij voorkeur heb je een opleiding op HBO niveau richting de werktuigbouwkunde / bouwkunde afgrond en heb je ervaring in een vergelijkbare functierol.

  Beide zijn een pré en geen must.

  Om de functie goed te kunnen bekleden zou een goede beheersing van zowel de Nederlandse alsmede de Engelse taal gewenst zijn.

  Ook willen we vragen aan schoolverlaters om te reageren.

  Wat bieden wij jou?

  Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, ervaring en technische kennis, maar ligt in ieder geval tussen de €2300- €3250 bruto per maand.

  Je hebt recht op 28 vakantiedagen en goede vrijdag als bijzonder verlof. Daarnaast he je de mogelijkheid om maximaal 10 dagen bij te kopen.

  Voor het pensioen is er een beschikbare-premieregeling, dit is een vorm van sparen voor een pensioen waarbij de begunstigde het beleggingsrisico en het transformatierisico voor zijn rekening neemt.

  Ook is er vanaf 11 km enkele reisafstand een vergoeding van 19 cent per kilometer.

  Waar kom je te werken?

  Je komt te werken in een informele werkomgeving. Het team bestaat uit 15 personen, waarvan zowel tekenaar, werkvoorbereiders en calculatoren deel uit maken.

  Het team waarin je komt te werken is ambitieus, betrokken en trots. Humor en hard werken gaan hand in hand en er heerst een prettige werksfeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier