Per 9 juli klantenservice medewerkers (24 tot 40 uur) gezocht bij Mediq in De Meern
YoungCapital
De Meern, NL
20 uur geleden
source : Officevacatures

Als klantenservice medewerker ga je 24 tot 40 uur aan de slag bij één van de afdelingen van Mediq. Je houdt je bezig met verschillende werkzaamheden : van het beantwoorden van vragen van cliënten over het bestellen van medische materialen tot het verwerken van retouren.

Alles om te zorgen dat de cliënt goed geholpen wordt, want dat vind jij belangrijk. Een goede kans om werkervaring op te doen én wat extra geld te verdienen!

Wat doet Mediq precies?

Mediq levert hulp- en geneesmiddelen bij cliënten thuis. Ze hebben een breed assortiment dat onder meer bestaat uit incontinentie-

en stomamateriaal, katheters en medische voeding. Samen met een gezellig maar hardwerkend team verleen je de beste service aan cliënten, zorgverzekeraars en apotheken.

Je staat telefonisch voor ze klaar en houdt je daarnaast bezig met administratieve werkzaamheden, zodat alles op de juiste manier geregistreerd wordt.

Wat zijn de werktijden?

Je wilt in ieder geval 24 uur werken, maar 40 uur mag zeker ook. Je maakt deel uit van de flexpool : een groep medewerkers die, waar nodig, extra ingezet kunnen worden.

Je gaat niet of weinig op vakantie, dus je bent deze zomer lekker ruim beschikbaar. Ideaal om flink te sparen! Vanaf september vind je het leuk om nog 6 tot 16 uur bij Mediq te blijven werken.

Klinkt goed, wanneer kan ik beginnen?

Het instroommoment is op maandag 9 juli. Je start in een instroomklas, waar je samen met je collega's alles leert over het bedrijf, de producten en de procedures.

Deze training krijg je natuurlijk doorbetaald. Om te bepalen of je mag starten, is er op donderdag 28 juni een wervingsdag bij Mediq.

Hou je beide dagen alvast vrij in je agenda?

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de zorg;
 • Je bent empatisch en communicatief sterk;
 • Deze zomer ben je 24 tot 40 uur beschikbaar en je kunt beginnen op 9 juli.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een flexibele bijbaan als klantenservice medewerker in Utrecht;
 • Een plek in een enthousiast en gezellig team;
 • Een brutosalaris van €11,97 per uur;
 • Reiskostenvergoeding conform de cao;
 • Training on the job, waarbij je meteen je collega's leert kennen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier